NOWOCAYN píše:
Neviem či to patrí do tej témy, ale spýtam sa....
Pán Jarda, čo signalizujú vyrážky na lícnych kostiach ? Sú dni, keď sa mi tam urobia vyrážky (povrchové, malilinko vystupujúce), sú červeno-oranžovej farby... miesto : lícne kosti.... čo ich môže zapríčiniť ? Do kelu, už tri mesiace si robím olejovú kúru (v ústach, očista krve), urinový klystír každé dva týždne...Jem tri krát denne (jedával som 4 krát, už mi to príde zbytočné...).
Ja by som dal otázku, či to môže byť z toho, že jedávam ryžu natural, ktorú striedam s jačmennými krúpami.... Ale keď mi odpoviete že je to z toho, tak veľmi potešený nebudem...po prvé - jedáva to kopa ľudí, a nemajú vyrážky na lícnych kostiach, po druhé - ja mám na rozdiel od nich plno detoxikácií za sebou.
Dôležité : v posledných týždňoch som veľmi zapracoval na psychike, už sa nerozčulujem, nestresujem, mávam dobrú náladu. Ale vyrážky vyšli pred troma dňami...
Každé ráno ( dopijem 40 minút pred raňajkami ) popíjam pol hodinu 8dcl mrkvovo-jablkovej šťavy...
Večer asi 4dcl mrkvovo-zelerovo-čínskokapustovej šťavy...
žiadny cukor (ani med, ani ovocie) počas dňa nekonzumujem... čím provokujem a čo, že sa mi robia vyrážky ? Krémujem sa už celé mesiace jojobovým olejom, asi dva roky používam zásadne len čisto prírodnú kozmetiku (od krému po dezodorant) takže je nemožné, aby to bola kozmetika... začínam byť zúfalý...
Pohánka a pšeno škrob neobsahujú... (ak správne viem), ale na druhej strane vysúšajú...a to si ja ako človek, ktorý masíruje a športuje nemôžem dovoliť... potom mi začnú pukať kĺby, vysúšať sa pokožka... No obilnín sa vzdať akosi nemôžem (proste ma zasýtia na rozdiel od zeleniny a ovocia), ak by som to urobil, tak by som musel začať jesť mäso tri krát denne. Čo sa mäsa týka, robí mi dobre (kupujem to najkvalitnejšie čo sa čerstvosti a pôvodu týka). Mám tú najlepšiu stolicu akú som kedy mal (pekne hnedú, tvárnu, nezapácha -doma ani nevedia, že som bol na veľkej, nie je "pozliepaná" z "bobkov", alebo z rôznoodtieňových častí, nie ja na nej ani troška hlienu - sorry za možno prílišné detaily...).
Ja skrátka neviem... čo to môže byť ? Ďakujem za odpoveď, pán Jarda.
Marek.
Vyrážky jsou vždy ze špatné krve a většinou dobře reagují na češtění střeva, protože tím se z krve dostane více bordelu. Obiloviny jsem vám tu vyvracel již mnohokrát a vy mě neposloucháte, výborně totiž množí kvasinky a tím se pak zhoršuje krev. Matlat cokoliv na pokožku je hovadina, řešení je v krvi. Podle mě je už možná lepší maso, než to obilí s lepkem a ještě tepelně upravené, ale také není maso žádným ideálem, prostě zelenina ořechy a tuk podle mého názoru musí člověka udržet při plném zdraví, ale ne každý to tak musí vnímat.