Tom K píše:
Dobry den, potreboval bych poradit trpim lupenkou sice s malym vysevem nekteri lupenkari by se mi zasmali proc to resim, ale tak otravuje mi to zivot a chtel bychto alespon usmernit. Udelal jsem ocistu strev a jater sice jen jednou, dale se detoxikuju uz skoro rok u dr. Blahove v Brne a na lacno beru lzici oliv. oleje, lzici citronu a medu coz mam osvedcene ze nejvic pomaha pri boji s lupenkou. Minuly tyden jsem delal jatra, ale zadne kamenky ze me nevysly postupoval jsem presne podle pokynu. Potreboval bych poradit jestli nemate nahodou s tou otravnou nemoci zkusenosti ?
A zda treba nevite kdo se zajima a je v tom dobry v uprave jidelnicku, napr to co bych mohl jist a co nemuzu. Kdyz se podivam na kteroukoliv vec tak na te etikete u potravin jsou same ecka hnusne stabilizatory apod co do tech potravin ti posuci davaji. Fleky mi nektere ale uz miznou ale zustane jen okraj cerveny trosku jinak v prostred je dira velka a je tam uz kuze. Uz jednou se mi to podarilo usmernit tak ze jsem nemel skoro ani jeden flek, ale dostal jsem streptokoka a to je nejhorsi pri teto nemoci, protoze ji navraci zpatky je to hlavni vyvolavaci faktor. Byl bych vam vdecny, kdybyste mi treba poradil par uzitecnych tipu co dodrzovat. Pitny rezim mam vetsinou piju vodu a to min 3 litry denne i vic. Zajimave je jak mi jednou praskl slepak je tomu asi 5 let zpatky, tak me to uplne zmizlo, ale to me vycistili poradne v te nemocnici. Trpim tim asi od 6 tridy na zakladni skole. Diky s pozdravem Tom
Na první pokus se kamínky někdy pouze utrhnou, ale ven se nedostane skoro nic, vhodné je po 14 dnech proceduru opakovat, nebo ji načasovat přímo na ideální termín, tedy dva dny před černý měsíc. Jinak jde o nemoc krve, patrně nějaké plísně, nebo kvasinky a je potřeba se jich zbavit. Většinou jde o zanesené střevo, což ten váš zážitek se slepákem potvrzuje a filtrační orgány, nebo nedostatek některých látek jako HCl a stopových prvků. Jako vhodné opatření vidím pravidelné užívání lichořeřišnice, která většinu „koků“ umí z těla dostat a dovede i houby, plísně a kvasinky.