Zdravim!
Tak jsem zkoušel tak trochu pozměnit jídelníček jak mi bylo doporučeno při rozboru vlasů,ale asi se mi to nějak nepovedlo protože jsem měl dnes trochuprůjem
Bylo mi doporučeno omezit sacharidy a bílkoviny a žít víceméně z tuku a tlustého masa tak jsem si to upravil po svém a i vzhledem k energetické náročnosti mé sportovní aktivity se to dalo vydržet a ani jsem neměl hlad ale štve mě ta sr..ka dnes
Jedl jsem toto:5.00 voda s minerály od p.Jardy
5.30 šťáva z jablek a mrkve s běžnou dávkou vit. C
6.00 ořechové mléko s mrkvovou šťávou a rawkakaem 0,15L z 90g lískáču,půl pomela,1 jabko,namočené a smíchané s drtí lískáčů z odšťavňovače-1sušený fík,1 datle,lžice goji,lžice melasy
12.00 syrovátkový posportovní nápoj
13.30 trocha rýže se zeleninou,více sirné patlaniny(cca 3/4 denní dávky),1 okurka,trocha kysaného zelí,1 mrkev
17.30 kefír vysokotučný-připraven z 1L tučného mléka a 250ml smetany 30procent- vypil jsem toho radši jen pulitr.
20.00 šťáva z řepy,celeru,mrkve a zázvoru 0,5L
21.00 0,3L červené víno
před spaním deci vody se zinkem
Dohromady je to dejme tomu 150g tuku a jen třetinová dávka sacharidů kterou do sebe většinou během dne nasoukám z ovoce,pohanky,kukuřice,luštěnin a šťáv.Nevím jestli mi ten průjem udělal ten kefír(obvykle používám jen tučné mléko),nebo celková dávka tuku,nebo šťáva takhle večer(většinou jsem jí zapíjel jídlo,tentokrát byla bez jídla protože jsem neměl hlad),ještě možná ta voda se zinkem vypitá 20 minut po vypití vína,měl jsem pak v žaludku zvláštní trochu nepříjemný pocit.No každopádně teď zkusím 2 dny zase svou běžnou stravu a v pondělí to zkusím znovu,protože jsem se na této stravě skutečně asi cítil lépe,jaksi klidněji a stále s energií.Nevýhoda možná bude že asi okyseluje protože ph mi krátce ráno vyběhlo na 7,5 jako vždy po snídani a pak bylo celý den 6.Co si o tom myslíte?
Ještě jsem se chtěl zeptat na ten vysokotučný kefír tj.1l plnotuk mlíkoa 250ml smetana-nemůže to být nějak rizikové?
Děkuji!