loeX píše:
Chtěl jsem založit samostané vlákno, ale tématicky se to "vejde" sem.
Stále se nemůžu uplně zbavit zahlenění plic a tím i "astmatu". Dříve, když jsem o zdraví nic nevěděl bylo každodenní plivání hlenů normální praxí a užíval jsem kupu "foukátek". Dnes je to o hodně lepší, ale i přesto, že jsem zrovna po 3 týdnech půstu jsem zase dneska vykašlal opravdu skoro hrst hlenů(viz foto).
Řekl bych, že celý problém vzniká pouze použitím těch tzv. léků, které lečí tím způsobem, že si vytvoří půdu pro své další působení. Občas se mi začně lehce hůře dýchat, lehnu a začnu za hrozného sípaní zprudka vytlačovat hleny z plic(tak trochu pránické dýchaní, jen je důraz přenesen na výdech). Ovšem tím jak se to vše nahrne k průduškám vznikne nová potřeba použít "léky", aby se člověk nepřidusil. Ovšem začínám mít pocit, že hleny se tvoří právě díky tomu, že ony "léky" vytvoří ideální podmínky pro množení plísní? A tím se vlastně kruh uzavírá.
Teď během půstu byly asi 3 dny vykašlávací a bohužel, jsem opět musel "přifouknou" i když v minimální dávce. Vzhledem k délce půstu si tedy dovolím jako příčinu vyzdvihnou právě ty léky, jelikož se tímto překyselení střeva vyloučilo(klystýry).
Před pár dny jsem úplnou náhodou vdechl výpary z MMS. Po pár hodinách následovala docela průdká reakce v podobě vykašlávání, jak kdyby to tam něco vymlátilo.
A tak mě napadlo jestli by takto nešel vlastně ten kruh přerušit? Několik dnů pravidelně inhalovat, než se ona plíseň neztratí, což by do budoucna i zamezilo nutnosti si ji znova vytvářet použítím těch jedů s názvem léky.
Mám doma z dětských let přístroj, do kterého se dávala vincentka a on ji přeměnil na mlhu. Dnes mě napadlo, že bych místo vincentky mohl dát slabý roztok MMS a zkusit to "vymlátit". Ve čtvrtek si du také nechat vytrhnout jeden zub plný amalgámu a tak bych v rámci odstraňování zbytku nasadil i MMS vnitřně.
Jaký na to máte názor a mohl byste doporučit i jiné postupy jak dopomoci detoxikaci plic? U každého orgánu mne napadne x různých věcí co vylepší stav, ale plíce jdou stále jaksi mimo mne.
To, že jste půstoval a čistil střeva pomocím klystýrů zdaleka neznamená, že jste nebyl překyselený, to jde opravdu zjistit pouze náměrem pH moče a slin. Nicméně váš názor na ty léky bych vyhodnotil jako správný a pokud je pouze sebemenší šance být bez nich, tak určitě ano. Vdechovat MMS je docela silná káva a v takovémto případě i dost nebezpečné počínání. Sám jsem ze studijních důvodů podstoupil 30 minutovou koupel v 1 dcl aktivované směsi nalité do vany vody, jednalo se odhadem o 1000-1100 kapek MMS. Důvodem bylo zjistit, co vydržím a přesto, že jsem jinak celkem zdráv, tak jsem měl s dýcháním 4 hodiny celkem dost silné problémy. Jedná se sice o extrémní pokus, který bych rozhodně nikomu nedoporučoval zkoušet, ale alespoň si můžete udělat představu o možné reakci. Osobně bych v první etapě čištění použil inhalaci koloidního stříbra a teprve po základním pročištění bych šel do toho MMS.