.. i keď som písal vo fóre o kyseline chlorovodíkovej (na tejto stránke), že mám stolicu bez zápachu, tak v podstate posledných 8 dní čo beriem SANOGEL to tak nie je... stolicu za tieto dni som mal dva krát každý druhý deň (normálne mávam 1-2 krát denne), potom každý deň raz (5-6 deň) a posledné dva dni dva či tri krát denne. Lenže stolica už nie je o.k., od prvého "kakania" asi dva dni po použití SANOGELu - akoby mi "rezala" "výfuk" (je tvrdšia), čo je pre mňa jav už možno dva roky nepoznaný + už je tam zápach, taký "štipľavo-tlmivo-drevito-umelohmotný", a nie "popolavo-zemitý" pach, aký som vnímal u mojej stolici (pri samodiagnostikovaní jej pachu - čo robím sem-tam pre zistenie či mám normálnu stolicu) do dní, čo som ešte SANOGEL nepoužíval.
Je tak preto, že SANOGEL vo mne upratuje, alebo ten zápach vytvára prostá spojitosť SANOGELu so stolicou ?
Totiž... ak je to ten odpad, ktorý zo mňa SANOGEL odpratáva, tak...pochybujem, že pochádza z hrubého čreva... myslím, že 20 urinových klystírov (plánujem ešte mnoho, každý týždeň 1, doživotne) čo som za rok absolvoval, už malo hrubé črevo pekne vyčistiť...
Ľudia, cítite (doslova a dopísmena) tiež takú zmenu čo sa stolice týka, pri používaní SANOGELu ?
Pán Jarda, veľmi si vážim Vašich odpovedí, a ja dúfam, že Vaše odpovede (aj) na moje otázky pomôžu zorientovať sa s touto problematikou veľa ľuďom, ktorí budú čítať toto fórum, pretože sa kľudne môžu stretnúť s tým istým javom.
Ďakujem za odpoveď.
dieta