I & I píše:
Zdravim vsetkych uzivatelov fora a hlavne pana co to vsetko spachal..moja ucta pan Zajicek.
Nevedel som kde svoj problem zaradit tak nacnem novu temu. V lete minuleho roku ma zacali trapit bolesti brucha.Je to skor taky pocit hladu, pripadne akokeby pocit na zvracanie.ziadne konkretne pichanie, krce alebo nieco podobne.taketo priznaky su popisovane pri problemoch s pecenou, co aj mam diagnostikovane niekedy z pred 5 6 rokov na sono vysetreni ako steatoza-stukovatenie+zvyseny bilirubin, ale uz si ani nepamatam koli comu som tam isiel.hlavne je ze vtedy vo svojich tak 23 rokoch som tomu neprikladal ziadnu vahu a veselo dalej popijal pivko, vinko, fajcil travu a jedol vsetko hoci kedy v akom kolvek mnozstve, problemy so zvysenym bilirubinom mam od mala asi dedicne po otcovi..kazdopadne ziadna liecba od doktora nenastala ziadne rady iba mi povedal co vidi..v lete 2010 som teda zmenil stravu na skoro cisto vegetariansku iba s obcasnymi prehreskami u rodicov-sem tam maso a mozno niaky kolac, cokoloda. mal som okolo 88 90 kg teraz po pol roku uvedomenia sa mam 77kg.vyska 185cm. jem vela ovocia-hlavne doobeda, potom poobede bud niaky zeleninovy salat so semienkami a olivovym olejom a chuti mi k tomu hryzt cesnak.daval som k salatom aj zitny chleba ale to uz sa snazim vynechavat.biele pecivo ani vyrobky z bielej muky nedavam.pripadne na obed dam niaky zeleninovy gulas s ryzou alebo zemiakmi a vecer niaky salat alebo zase nieco varene ako na obed.po precitani knih od dr Walkera som kupil odstavovac a pijem denne asi liter stiaw.rano ovocnu vecer zeleninovu-mrkwa cvikla(cervena repa) a uhorka najcastejsie, alkohol nepijem , velmi zriedka s partiou 2-3 dcl sucheho cerveneho. problemy s bruchom su stale, nie v kuse ale obcasne na par dni citim ze mu nieco vadi. nie je ziadna slava sa takto snazit a nepocitovat okrem ubytku vahy vysledky. S tou pecenou bude asi spojenych vela mojich problemov ako su: biely povlak na jazyku, studene, spotene nohy ruky, bolesti kolien a pomerne caste mocenie. asi pred mesiacom som absolhoval 4 hydrocolon terapie.brucho sa napriek tomu ozyva. na pecen som zlikvidoval 3 flasky oleja ostropestreca teraz davam kasicku aj so semienkami-ale 3 krat denne mi to niak nevychdza. rano davam lyzicu olivoveho oleja a lyzicu citronovej stavy. davam aj chlorelu, panensky kokosovy olej a mlady jacmen som jedno balenie zlikvidoval.rano cvicim 5 tibetanov a najnovsie sa pohravam s myslienkou na post. vcera som mal den iba o stavach a vsetko bolo super hlad som necitil. pan cingros vo svojej knihe celkom dobre popisuje fazy mesiaca a kedy s postom zacat a kedy ho vylucne nerobit.mate aj vy niake presne datumy podla lunarneho kalendara?on myslim pisal ze ideal je 2 mesacna faza a nie cez prechody jednotlivych faz. ale potom by sa asi tazko dali praktikovat dlhe posty. velmi ma zaujima to duchovne poznanie pocas a po poste a preto teraz studujem vsetko co najdem ohladom postu. este by som v blizkej dobe chcel urobit ocistu zaludku.uff tak je toho uz napisaneho slusne tak pripadne chybajuce info s radostou doplnim.
Pozdravujem a prajem vela zdravia
Vidíte jak se dá překopat život a já bych k tomu přidal nějaké postřehy. Dle mého názoru by jste se měl zaměřit na dvě oblasti a to především na kvasinky, které patně máte slušně namnožené, což způsobuje část popisovaných problémů. Druhou část bych viděl v parazitech a jednoznačně doporučuji provést odčervení, protože jaterní problémy s tím velice často souvisí. Pokud se týká půstů, tím se nedá nic pokazit, zabírají na oboje a vždy jsou pouze prospěšné, nejen pro tělo, ale i pro duši.