Dobrý den všem
cca v osmi letech se mi objevila první bradavice na noze, drží se už 10 let, zkoušela jsem ji léčit Duofilmem a nechat vypalovat dusíkem, ani jedno nezabralo a čím více jsem do ní "vrtala", začaly se mi na noze dělat další, menší..Momentálně na ně aplikuju Dračí krev, ale to asi není z dlouhodobého hlediska řešení. Jak jsem zde na fóru vyčetla, bude to chtít minimálně očistu střeva a vyčistit krev, pokud to správně chápu? Také mi před dvěma lety začalo dělat problém kravské mléko, po jeho požití mi do pár hodin naskakuje svědivý bolavý ekzém na rukou, mívám také křeče břicha (prý mám alergii na několik jeho složek)..= snažím se mu vyhýbat, rok jsem jej nejedla vůbec, ani maso, bylo to o dost lepší, nedávno jsem se vrátila k "normální" stravě (ne moc přepálených olejů, ale není to zrovna ideální, vím že nejlepší by bylo vrátit se k ovoci, zelenině a zdravým tukům), mléko mi po několika měsících začalo dělat problémy znovu.
Odmalička jsem mívala hodně suchou kůži, neustále zahleněný organismus.. také jsem prodělala boreliózu, léčenou ATB. Rok jsem brala hormonální antikoncepci (ta mi asi taky moc nepomohla), před rokem jsem ji vysadila. Zjistili mi také vyšší hodnotu prolaktinu v krvi, několikrát jsem měla vaginální mykózu a zánět močového měchýře. Chtěla bych se zeptat, kterou z očist by bylo nejvhodnější začít, případně jak postupovat,na které vitamíny a minerály se nechat otestovat? Jinak je mi 18 let, měřím 164 cm, vážím 48 kg.(odmalička můžu "sníst cokoliv", přesto jsem velmi štíhlá(paraziti?!))
Lékaři mi nikdy moc nepomohli, proto se obracím na vás, zkušenější a znalejší, už mě nebaví jíst jedy a trpět v těle parazity a Bůhví co dalšího..Čím začít?
Podle mých odhadů by problémem mohly být kvasinky, plísně, nepořádek v krvi a nejspíš také překyselení, nevhodná strava..tipuju správně?
Díky za toto úžasné fórum
Tereza