Návštěvník píše:
Musím dát za pravdu "návštěvnici", že léčitel Jarda opravdu nevypadá zdravě - řekl bych dost
zchátrale, ať se náš léčitel neurazí, hádal jsem mu podle posledních videí nejméně šedesát let. Pak jsem
zjistil, že je mu pohých 52 let. Zdravý člověk je štíhlý, ale svalnatý a vyhlíží mladší, než ve skutečnosti
je. Zde je příčina víc než jasná - chybí kvalitní bílkoviny i tuky, potřebné k fungování a regeneraci
lidského těla. Ano, tato dieta se zaslouží vždy o zhubnutí, zdravotní problémy se díku tomu zmenší, ale to je tak všechno.
Je normální, prolévat se litry slané vody, živit se výtažky z jetele a semeny? A bez klystýrů se
nevyprázdnit? Mít nejlépe vzdělání biochemika, aby mohl pochopit tento složitý systém? Používat důmyslné technické pomůcky ve snaze přiblížit se našim předkům? Dělají tohle zvířata ? Každý člověk je jedinečný, nelze zobecňovat, co je nejlepší. Na každého platí to, či ono, existují základní typy lidí.
Vím o čem mluvím, prošel jem si např. makrobiotikou i vegetariánstvím - a díkybohu jsem od toho upustil. Nebo je snad lepší opravit buňky těla jetelem a skořicí?
Jediné v čem mohu souhlasit je škodlivost cukru, soli, moderních léků a elektrosmogu na náš
organismus.
No, co na to říci, asi tolik, že se skláním před vaší odvahou odhalit pravdu v anonymním výkřiku, který dokazuje, že jste Čech každým coulem a nejsou vám cizí právě ty vlastnosti, pro které s námi nikdo ve světě nechce nic mít. Většina správných Čechů je u piva chytrá jako rádio, ale jít do ulic a postarat se o sebe, to opravdu nedokáží, navíc mají dobrou vlastnost, že těch pár, co to dokáží, ty hrdě naserou podobnými invektivami a oni toto slzavé údolí rádi opustí. Ubytují se se svými schopnostmi kdekoliv ve světě a na svou rodnou vlast vzpomínají s nelibostí. Spolupracuji v docela širokém mezinárodním měřítku, hlavně s těmi, které otrávil tento morální hnůj, nyní mají jinou vlast a na nás kašlou. Budete se divit, ale za ta léta jsem venku na kreténa nenarazil, zatímco zde se mi to daří téměř denně. Já zde bez ohledu na reakce takových anonymů jako jste vy, dávám zdarma rady potřebným lidem, vystavím svůj obličej a dám k dispozici svoje názory i soukromý telefon, kde mě lidé běžně vyrušují i v noci, nebo na záchodě a mám dojem, že to je pro mnoho lidí prospěšné o čemž svědčí i návštěvnost těchto stránek, kam přichází zhruba 450 lidí denně. To, co tady hlásám, mě vytáhlo jak ze spárů doktorů, tak hrobníkovi z lopaty a pomohlo stovkám lidí se zbavit nemocí včetně těch velmi vážných a jednoznačně smrtelných. Na to, jak vypadám v televizi zvysoka kašlu, protože si své poničené tělo udržuji po svém a domnívám se, že bohatě strčím do kapsy daleko mladší a správně osvalené típky. Za rok nachodím pěšky tak 3000 km, každé ráno dělám ve svém věku 120 kliků a spím tak 6 hodin denně. Chápu, že to je směšné, ale na víc prostě nemám, už jsem starý a klidně si to připustím, nakonec z jetele se skořicí je to až dost. Klidně se stravujte bez těch složitostí, třeba to je lepší a jednodušší, nakonec zde máme špičkové zdravotnictví, které vás ze všeho vytáhne a pokud ne, tak jsem takový frajer, že se klidně můžete přihlásit a já vám pomůžu, pokud to bude v mých silách. Na to je většinou potřeba i věřit, že to pomůže a u vás budu mít tedy dost práce, ale budu věřit za vás a pravděpodobně vyhraju, protože budu chtít. To stačí na mnoho věcí včetně rakovin a možná k tomu budete rád jíst ten jetel se skořicí, já když jsem ji měl, tak bych jedl i slepičí hovna s medem, pokud bych věděl, že je to to jediné, co mi pomůže.