NOWOCAYN_2 píše:
Ja som mal ten prírodný deodorant kryštáľový, a ... zaberal veľmi slabo.... Zaberal, keď som mal tričko bez rukávov, ale keď som mal oblečené oblečenie s rukávmi (a podpazušie sa dotýkalo oblečenia), tak to nejak čudne ZATUCHLO, a už sa to tam tak zahniezdilo, že aj keď už používam deodorant (nie antiperspirant) NIVEA Natural (menšie zlo...), tak tie konkrétne oblečenia pod pazuchami proste cítiť.... !!! .... Nové už nie, tie len za deodorantom Nivea. Tie staré sú za zatuchlinou... Akoby tá soľ z toho kryštáľového deodorantu (taký v umelej hmote...dosť nešikovne urobený, lebo aj jeden aj druhý sa mi za chvíľu z tej násadky "vybrali")... zapečatila zatuchlinu pod pazuchu...
Toľko moje skúsenosti s kryštáľovým deodorantom (a to mám v podpazuší chlpy skracované na 5mm, a potím sa normálne).
Tak já si nemohu nijak stěžovat - není to sice taková pecka jako chemie, ale řekla bych, že pro mě dostačující. V horku stejně pocení nezabrání nic a i kdyby - ani to není přirozené, takže já tohle přes koleno moc lámat nehodlám:)! Hlavně, že člověk vyloženě nesmrdí a v kombinaci s dobrou hygienou se mi to jeví jako celoročně použitelné;).
O něco více účinné jsou tyto výrobky:
http://www.lushcz.cz/e-shop/katalog/66-deodoranty.htmlTaké jsem je měla a byla moc spokojená!!! Až dodělám krystal (což ještě potrvá), zakoupím opět něco od Lushe. (nebo možná i dřív, abych měla na střídání;))...