Jarda píše:
Jana píše:
Děkuji za odpověď, zkouším to znovu, už se mi podařilo, že to vytéká druhou dírkou, ale pořád to jde přes pusu
, chci se zeptat, jestli je normální, že mě pak pálí oči a zčervenají, bolí mě dutiny a pálí v krku?
Děkuji, zdravím Jana
To záleží na tom, čím to provádíte. Po slané vodě to normální je, proto já používám již celá léta urinu, Tak to také vyzkoušejte a můžete použít i naředěnou, to pak je již bez problémů.
Tak to je zvláštne, lebo pri slanej vode ma nič nepáli, ale keď použijem vlastnú urinu (väčšinou dosť "silnú" - silne koncentrovanú - taká zo mňa často vychádza), tak sa idem od bolesti zblázniť....
Riešim to ale tak, že ju zriedim v pomere 1:2, alebo 1:3 (1 diel uriny : 3 diely vody = 1liter vody, 1 čajová lyžička him. soli), vtedy to páli máličko.
Ja používam druhú (mám dve) nádobu na klystír (tú s hadičkou), do nosa si ju strčím, uvoľním závit, a potom nasleduje druhá nosná dierka
Je to zvláštne, asi mám príliš koncentrovanú urinu (aj keď pijem denne 3 litre tekutín).... akú potom musia mať urinu tí, čo veľa solia bežnou kuchynskou soľou, jedia chlieb, salámu, údeniny, syry, chipsy ?
dieta