Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned říj 06, 2024 4:20 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 132  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon bře 14, 2011 9:35 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
NOWOCAYN píše:
to Jarda : Pán Jarda, účinkuje MMS aj na plesne v kúpeľni (špáry medzi kachličkami sú chytené z vlhkosti..) ?
Ďalej, máme doma také "kožušteky" na peeling pokožky tela (vyzerajú ako obdlžníkové rukavice svetlopieskovej farby, malá na tvár, veľká na telo) značky RAYPATH, vlákna sú veľmi nahusto, sú tam vraj milióny štetiniek, stálo to dosť peňazí, máme to už celé roky - no málo som to používal...možno z lenivosti...., po dlhšej dobe by som to chcel použiť... ale rád by som to ošetril MMS, nakoľko sa to vraj nesmie prať s pracím práškom, maximálne tak umyť za pomoci jadrového mydla. Takže, dá sa na to použiť MMS ?

Poradíte mi, koľko kvapiek (aktivovaného, či neaktivovaného) MMS a do akého množstva vody použiť pri ošetrovaní plesne na kachličkách a pri hygienickom ošetrení (a zbavení baktérií čo sú tam zahniezdené) "kožuštekov" na peeling pokožky tela ?

Ďakujem za odpoveď.

Na kachličky to fungovat určitě bude a šetřit s ním nemusíte, ale u těch rukavic nedovedu poradit, nicméně asi by šlo použít také.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 14, 2011 9:39 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Martina46 píše:
hm, no toto mi vsak nijako navychadza, teda, svokor berie momentalne 3x denne mms2, vecer pred spanim ma cecko, no ak ma zakomponovat po rannom mms o dve hodiny oxy a cely ten cas nejest, to asi nezvladne \":lol:\"
tiez vecer po jedle mms, cakat 2 hodiny, to uz vsak ide pomaly spat, cize bud da cecko (co teda musi), alebo oxy. neviem si dat rady.... moze sa nejako to mms s oxy rusit?

Asi se to může prát, je to oxidační činidlo a obsahuje kovový prvek, přičemž MMS kovy z těla likviduje, tedy se domnívám, že by to vadit mohlo, ale jistý si nejsem. Pokud bych si tedy měl vybrat, tak bych si raději dal ten vitamín C a peroxid hořčíku ne.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 14, 2011 9:41 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Martina46 píše:
ja som skusala nastriekat bezne riedenie 0,5dl vody + 20 kvapiek mms s 20kv hcl a nic to s plesnou neurobilo. tiez by ma zauimao, ci too zvladne nejaka silnejsia koncentracia.
no savo to kazdopadne isti \":lol:\"

Určitě funguje, ale tak výrazně nebělí, čili plíseň zlikviduje, ale stejně je vidět ten tmavý flek, to musíte použít větší množství a neředěné.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 14, 2011 2:31 pm 
Offline

Registrován: úte led 18, 2011 10:44 am
Příspěvky: 78
Bydliště: Praha
Sagi:
1) Abych se přiznal nečetl, to si už radši přečtu "Mein Kampf", nebo "Jak šel medvídek Pu na houby", a možna se zasmeju i víc...(btw:tu první knihu sem uvedl tak trochu i ze srandy, ale rad bych si ji nekdy precetl, z psychologickeho hlediska je myslim velmi zajimava, pokud jeden mentalne naruseny sadisticky jedinec dokaze zblbnout cely narod a nasledne vyvrazdit pulku evropy a pritom mu stacilo jen napsat par radek a vest plamene projevy... )
2) To co je psano nemusi byt dano.... myslim si ze zide nejsou odpadem spolecnosti ale prave naopak... (nojo proto sem uvadel m.kampf v prvni poznamce.. )

odpověď:
1.) Možná byste si ji měl přečíst a nemluvit tady o medvídkovi Pu...je tam pro vás odborné vysvětlení, na jakém principu MMS funguje a celkem by mě váš názor zajímal, proč to podle Vás tak nefunguje...

2.) nemyslím pouze ty vyléčené o kterých se píše v knize, ale ostatní zkušenosti lidí - zapátrejte po netu a nejlépe se s někým sejděte.

Sagi:
1) IS neni tajuplny.. je velmi slozity ale jeho zakladni strukturu zname, vime jak ho regulovat co mu pomaha a co ho naopak nici, vime jake chemicke procesy stoji za oznacenim patogenu (komplement, Imunoglobuliny...) a jak probiha jeho zniceni (fagocytoza) jake bunky IS se na tomto procesu podileji a jak.. (monocyty, tkanove makrofagy, neutrofily, enzofily, cytoxicke T-lymfocyty....) vime presne chemicke procesy ktere telo vytvari a jake latky (slouceniny - enzymy) k tomu pouziva. Vime toho mnohem vice, ale i tyhle zakladni znalosti a predevsim jejich pochopeni vede kazdeho zdrave uvazujiciho cloveka (nebo teda alespon mě) k nazoru ze tyto deje nelze v zadnem pripade nahradit jednoduchou a pro telo i patogeny toxickou slouceninou, at uz na bazi chloru nebo treba na bazi dusiku..

Odpověď: 1.) Je tajuplný, protože je velmi složitý a známe pouze jeho základní strukturu...je tak složitý a "chytrý", že dokáže použít chlordioxid jako munici pro ničení patogenů, který je navíc jemu moc dobře známý.

Sagi:
Nejde o slovickareni.. jde o zakladni neznalosti .. jde o nepochopeni fungovani lidskeho organismu a jeho funkci, zejmena funkce naseho IS. Nemuzu se bavit s nekym o zvyseni kompresniho tlaku v motoru a upraveni vacek a nasledcich toho cinu kdyz nevi jaky je rozdil mezi spalovacim motorem a elektromotorem..(uvadim priklad sam vo tom vim celkem prd ) Nechci taky nikoho urazet, tou otazkou na procesy fagocytozy jsem vas vsechny co to budete cist chtel pokopnout aby ste se chytli za nos a rekli si "sakra vzdyt my se tu bavime o necem cemu vubec nerozumime" a snazili se tomu porozumnet... pokud dojdete i tak k nazoru ze to co delate je spravne proc ne, aspon to budete schopni oduvodnit..

Odpověď:
Tady se budu opakovat, protože jsem neměla na mysli, že VY slovíčkaříte: jen jsem chtěla říct, že jsou věci, nad kterými bychom tu mohli všichni do nekonečna diskutovat a nemá to smysl, protože vše se dá nějak odůvodnit a každý má své, někde nabyté názory... důležitý je výsledek a os. zkušenost.

Sagi:
UMELE VYTVORENYCH..? ha-ha-ha-ha-ha...... neboli jak by rekl Nelson Mans CHA-CHÁ
borelie tady byli jeste asi pred lidmi, jejich neblizsi pribuzny v bakterialni risi je spirocheta Treponema pallidum nebo-li syfilis... jsou soucasti prirody stejne jako tisice dalsich bakterii a v krvi zvirat proudi uz od nepameti.. proto take si s nimi vetsina zivocichu vcetne jejich hlavniho prenasece (klistete) dokaze docela bezproblemu poradit... ale ten nazor ze je to produkt z naky labolatore CIA sem tu uz nekde cetl...

(to je to o cem sem mluvil pred par radky.. )

Odpověď:
Nemáte na to své vlastní výsledky studií, tak to nemůžete tvrdit, stejně jako já ne...ale možná právě známý syfilis byl inspirací pro výzkumníky na Plum Island, u kterého se její příznaky projevily nejdříve. Není žádnou novinkou, že si s námi "tito výzkumníci" dělají co chtějí. A pak prodávají jedovaté humusy za prachy, navíc různé biologické zbraně existují, tento pokus se jim pravděpodobně vymknul.

Sagi:
neplest si CR se svetem, ATB protokoly nevymysleli humbíci a africe, existuji zdruzeni lekaru jako je ILADS a jemu podobne, ktere tyhle veci vymyslejí, doporucuji a aplikuji)

Odpověď:
těch protokolů je dost, každý si může zapátrat, pak nakoupit ATB a zkusit to, pak se snažit držet nějakou dobu "ve sterilitě", ale bohužel od lékařů nečekat pomoc a hledat jinde, nebo zkusit MMS, když to tolika lidem pomohlo... Chcete říct, že americký nebo jiný lékař mi na boreliózu předepíše nějaký z těchto protokolů? Teď si představte, kdyby tyto protokoly nebyly třeba, co to udělá? Jistě krach výrobců ATB.

Sagi:
ano cpeme se peknejma srackama souhlasim, staci se podivat na cemkoliv co ma byti imitace masa co je v tom emulgatoru.. to radsi nemluvim o tom cim proslo to nebohe zire nez se do igelitu dostalo ze... na IS to nema moc dobry vliv.. o to vic nechapu proc si mame telo otravovat este dalsim jedem v podobe oxidantu a ziraviny na bazi chloru. Doktori se neucej jenom nesmysly, byl bych rad aby se nekdo zajimal o to co se uci budouci veterinari a lekari treba v mikrobiologii, mozna trosku zmenite nazor..

Odpověď:
Netvrdím, že se doktoři učí pouze nepravdivé informace, oni se naučí základ, co jak funguje, ale dál už je chyba, neodstraňují původ problému...což je tu tisíckrát omíláno. Jsou to jen lidi a chybují jako my všichni, střílí od oka (to je běžná praxe), ale na tom se shodneme... Píšete: (to ale neznamena ze kazdy ktery dostane diplom tyto znalosti umi pouzit, vetsna na ne pozapomene, protoze IS neni neco co by si mohli osahat a udrzovat povedomi a jeho fungovani je dosti narocne)
- no, když je tomu tak, ať se na to radši vyprdnou... je to znát taky na jejich výsledcích.

Sagi:
AK je tak trosku hrani si na boha.. snazime se upravit prirozeny proces v tele a doufame ze to nebude mit zadny nasledek... zde opravdu vladne ruka trhu, lide si to zadaji, je to "IN", zatim to nema prokazane negativni ucinky (a nebo jich neni moc) tak proc na tom nevydelat? to je jako s cigaretama.. takze souhlas a rad bych podotknul ze oznaceni "hormonalni lecba" v tomto pripade zavani tak trosku necim zapachajicim.. nazval bych to spis "hormonalni poskozovani tela"
Jo to soulasim, pokud clovek zere to co zere, pak se nemuze divit ze je mu furt blbe je porad nachipanej a ma XY projevu ze neni neco v poradku... tady je snad lepsi drzet (aspon naky cas) hladovku..

Odpověď:
Neřekla bych, že doufáme, že to nebude mít žádný následek, oni moc dobře vědí, že to následky má a dost nebezpečné, přesto se to prodává. Přesně proto jsem napsala tu hormonalni léčbu do UVOZOVEK - samozřejmě to není léčba!!

Dobré myšlenky se motají možná tak z vašeho pohledu a lékař, který by četl toto fórum by to tvrdil také...vím o tom své. Já se řídím jen tím, co si ověřím, že funguje, pokud možno sama na sobě, to máte vždycky jistotu.... doktorům nevěřím, ti jsou dobří tak na částečnou diagnostiku a narvat do nás co nejvíc léků, ať to STOJÍ za to - co se náhodou zjistí, to se operuje, (PH moči by mělo být 5,5 - 6,5 se 7,5 už nejsem normální a tvrdí, že je tam kyselina močová, že nikdy nemůže být zásaditá moč tohle je: HAHAHA) a předepsání ATB není problém.

Zkuste MMS, sám jste psal o tom, že to nikoho nepoloží a ani nepoložilo, dokonce z toho neměl ani jeden ŽÁDNÉ zdravotní problémy a většině to pomohlo, což se o ATB říct nedá... ten vit C je přesný příklad, pokud se bere ve velkých dávkách samotný dlouhodobě, tak samozřejmě ublíží, chce to brát komplexně.
...proto přemýšlet, jestli si do těla nasadím další patogen a vyhubím tak úplně vše, připravím si v sobě ideální prostředí pro náhodného hajzlíka, který se pak může množit a co to způsobí? Na chvíli pomůže a pak při zničené imunitě selhání…nebo si udělám 14ti denní kůru nečím, co do dvou hodin z těla vyprchá, bez jakýchkoli vedlejších účinků a s prokázaným výsledkem...promiňte, ale nejsem blázen, abych věřila něčemu, co je prokázané, že mi ublíží - tím myslím ATB. Netvrdím, že ho doporučujete, ale je podle vás lepší jak MMS.

Tím to ukončuji, protože nemám tolik času a jsme zase u toho, každý si to své nějak odůvodní nebo má jiný svůj názor. Já půjdu po cestě ověřené, nevezmu ATB, protože to není potřeba, raději sáhnu po ověřeném MMS (nebo jiné alternativě, je jich spousta), co mi neublíží nebo se s někým sejdu, kdo má s ním zkušenost, určitě mi rád poví o svém úspěšném příběhu...zajímavé je, že kompletní informace na tomto fóru pomáhají na rozdíl od těch, kteří se "vyučí lékařem" a jiných metod na bázi "velké vědy, kterou není lidstvo ani schopno pochopit jako celek" a nezlobte se, ale jste jimi dost ovlivněn.

_________________
Když ti bude nejhůř, otoč se čelem ke slunci a stíny budou padat za Tebe...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 1:12 am 
Offline

Registrován: ned led 16, 2011 12:56 am
Příspěvky: 4
jenom tak kratce.....
[quote="Andrea":39veq6r3]
1.) Možná byste si ji měl přečíst a nemluvit tady o medvídkovi Pu...je tam pro vás odborné vysvětlení, na jakém principu MMS funguje a celkem by mě váš názor zajímal, proč to podle Vás tak nefunguje...
2.) nemyslím pouze ty vyléčené o kterých se píše v knize, ale ostatní zkušenosti lidí - zapátrejte po netu a nejlépe se s někým sejděte.
[/quote:39veq6r3]
1) nejsem milionar a zmetky nepodporuju, ale pokud je to vysvetleni nekde k dispozici na internetu, rad si ho dam k veceri..\</div

Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
39veq6r3


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 1:32 am 
Offline

Registrován: ned led 16, 2011 12:56 am
Příspěvky: 4
jenom pro zajemce o altenativy MMS...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Dezinfekce

a pro ty ktery si myslej ze dezinfekce bude fungovat furt.... treba, nenasel sem ted nic lepsiho..

http://www.zdn.cz/clanek/sestra/nozokom ... azy-447344

Zvláštností mikroorganismů vyvolávajících NN je rezistence až multirezistence na používaná ATB, chemoterapeutika, dezinfekční prostředky. Tyto vlastnosti byly získány dlouhodobou kolonizací a cirkulací ve zdravotnických zařízeních. Původci NN bývají bakterie, viry, houby, prvoci. E. coli je nejčastější nozokomiální bakterie, která způsobuje močové a respirační infekce, chirurgické ranné infekce, bakteriemie. Dalším častým původcem je např. Pseudomonas aeruginosa (zejména na ARO v souvislosti s používáním tracheálních kanyl, tato bakterie je velmi rezistentní), Staphylococcus epidermidis nebo haemolyticus ad.

obecne myslim sem nekde cetl clanek zabivajici se dokonce primo rezistenci na oxidacni cinidla, ale ted ho uz nemuzu najit..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 8:54 am 
Offline

Registrován: úte led 18, 2011 10:44 am
Příspěvky: 78
Bydliště: Praha
[quote="sagi":316icb2p]
2) No treba RadceS po tom zrovna 2x nebylo,,, bohuzel znam mnohem horsi pripad, ale nechci to tady ted filtrovat ven, stejne bych byl obvinen ze ucelove kecam, skusim se drzet jen faktu a argumentu..
[/quote:316icb2p]
Jen nám to prosím povězte, toto by byla např. velice zajímavá informace (pokud to dotyčný nepil po panácích a špatně nedávkoval), jak mu to ublížilo...většina lidí dojde do stadia nevolností, záleží na tom, jak je kdo zanesený patogeny, opravdu si něco přečtěte o detoxu. Každý má svou hranici jinde.
[quote="sagi":316icb2p]
ATB protokoly se bežně používají na specializovaných klinikách, to je na delší povídaní....a ve výrobě ATB už dávno farmaceutický prumysl nerejžuje ted je v pácu radoby-přírodní přípravky, a taky specialní léčiva (třeba antialergika)
[/quote:316icb2p]
dobrá, tak proč mě tam doktor nepošle?? Zase tady chybí praxe, proč to tak v lékařství nefunguje...když je to účinné.
A podle vás: "tělo v žadném případě nedrží ve sterilitě, pouze likvidují (nebo zabranují dělení) nekterých bakterií" - podle mě zaplácávají pouze dalším svinstvem nežádoucí účinky předešlého použitého, tak stále dokola (a to je ten koloběh....), samozřejmě tyto technologie se stále zdokonalují. Jsem ráda, že tuto otázku nemusím řešit, protože to nepotřebuji.
[quote="sagi":316icb2p]
1) bude mít tu jistotu třeba vaše geneticky poškozené dítě...? \</div

_________________
Když ti bude nejhůř, otoč se čelem ke slunci a stíny budou padat za Tebe...


Naposledy upravil Andrea dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 1180
1300179819


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 10:35 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
sagi píše:
jenom pro zajemce o altenativy MMS...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Dezinfekce

a pro ty ktery si myslej ze dezinfekce bude fungovat furt.... treba, nenasel sem ted nic lepsiho..

http://www.zdn.cz/clanek/sestra/nozokom ... azy-447344

Zvláštností mikroorganismů vyvolávajících NN je rezistence až multirezistence na používaná ATB, chemoterapeutika, dezinfekční prostředky. Tyto vlastnosti byly získány dlouhodobou kolonizací a cirkulací ve zdravotnických zařízeních. Původci NN bývají bakterie, viry, houby, prvoci. E. coli je nejčastější nozokomiální bakterie, která způsobuje močové a respirační infekce, chirurgické ranné infekce, bakteriemie. Dalším častým původcem je např. Pseudomonas aeruginosa (zejména na ARO v souvislosti s používáním tracheálních kanyl, tato bakterie je velmi rezistentní), Staphylococcus epidermidis nebo haemolyticus ad.

obecne myslim sem nekde cetl clanek zabivajici se dokonce primo rezistenci na oxidacni cinidla, ale ted ho uz nemuzu najit..

Tak každý mikroorganizmus, vzhledem ke své schopnosti se velice rychle rozmnožovat, mění svoje schopnosti daleko rychleji než člověk, který s ním bojuje. Jedná se o přirozenou vlastnost evoluce, která tímto zdokonaluje v přežití vše živé a je holým faktem, že tomu se musí přizpůsobovat i náš imunitní systém, který pro tyto účely máme a je velice dokonalý i když bohužel zatím dost málo probádaný. Patrně opravdu neexistuje látka na niž by si časem některé mikroorganizmy nevytvořily rezistenci, ale v některých případech je to opravdu málo pravděpodobné.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 10:56 am 
Offline

Registrován: úte led 18, 2011 10:44 am
Příspěvky: 78
Bydliště: Praha
Jarda píše:
Tak každý mikroorganizmus, vzhledem ke své schopnosti se velice rychle rozmnožovat, mění svoje schopnosti daleko rychleji než člověk, který s ním bojuje. Jedná se o přirozenou vlastnost evoluce, která tímto zdokonaluje v přežití vše živé a je holým faktem, že tomu se musí přizpůsobovat i náš imunitní systém, který pro tyto účely máme a je velice dokonalý i když bohužel zatím dost málo probádaný. Patrně opravdu neexistuje látka na niž by si časem některé mikroorganizmy nevytvořily rezistenci, ale v některých případech je to opravdu málo pravděpodobné.

Např. u chlordioxidu (MMS, česky oxid chloričitý) je skoro nulová pravděpodobnost...

_________________
Když ti bude nejhůř, otoč se čelem ke slunci a stíny budou padat za Tebe...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 11:06 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Andrea píše:
Např. u chlordioxidu (MMS, česky oxid chloričitý) je skoro nulová pravděpodobnost...

To máte pravdu, ale absolutní jistotu nemáte nikdy s tím se v přírodě prostě neuvažuje.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 11:36 am 
Offline

Registrován: stř črc 14, 2010 4:02 pm
Příspěvky: 113
Dobrý den pane Jardo - chtěla bych se ještě zeptat na MMS a čištění zubů:
Sulponet píše dne 10/3 o negat zkušenosti v případě čištění zubů pokud je MMS ředěno
10% kysel. citronovou /nízké pH - kolem 2/ a používá proto jen neaktivované MMS s ph 8-9. Je to podle Vás vhodnější než čištění s aktivováným MMS kysel. citronovou /3,5%/?
A v případě vnitřního užívání doporučujete rovněž aktivovat MMS s pouze 3,5% kysel. citronovou místo 10%? Předem děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den \":D\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 12:01 pm 
Offline

Registrován: úte led 18, 2011 10:44 am
Příspěvky: 78
Bydliště: Praha
Docela praktická poznámka: přišla jsem na to, že když si čistím zuby MMS, tak používám pro "uskladnění" aktivovaného MMS (do večera) stříkačku (protože mi vždycky zbyde) a chlordioxid se udrží v MMS, ale musí se vytlačit ze stříkačky přebytečný vzduch. Je to bezva způsob, jak si to namíchat ráno a uchovat do večera a 2 lidi ze stříkačky přes den čerpáme, dokonce by to určitě vydrželo i dýl.

_________________
Když ti bude nejhůř, otoč se čelem ke slunci a stíny budou padat za Tebe...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 10:23 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
esie píše:
Dobrý den pane Jardo - chtěla bych se ještě zeptat na MMS a čištění zubů:
Sulponet píše dne 10/3 o negat zkušenosti v případě čištění zubů pokud je MMS ředěno
10% kysel. citronovou /nízké pH - kolem 2/ a používá proto jen neaktivované MMS s ph 8-9. Je to podle Vás vhodnější než čištění s aktivováným MMS kysel. citronovou /3,5%/?
A v případě vnitřního užívání doporučujete rovněž aktivovat MMS s pouze 3,5% kysel. citronovou místo 10%? Předem děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den \":D\"

To je otázka a pokud vezmeme v potaz, že se MMS dá aktivovat prakticky jakoukoliv kyselinou, tak dojdete k závěru, že pokud HCl budete mít normálně v žaludku, tak to ničím aktivovat nemusíte a dojde k aktivaci až v žaludku. Také nejde o konkrétní poměry, spíše bych si vysledoval neutrální pH u nějaké kombinace, to je vhodné jak vnitřně, tak na povrch těla i čištění zubů.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 15, 2011 10:28 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Andrea píše:
Docela praktická poznámka: přišla jsem na to, že když si čistím zuby MMS, tak používám pro "uskladnění" aktivovaného MMS (do večera) stříkačku (protože mi vždycky zbyde) a chlordioxid se udrží v MMS, ale musí se vytlačit ze stříkačky přebytečný vzduch. Je to bezva způsob, jak si to namíchat ráno a uchovat do večera a 2 lidi ze stříkačky přes den čerpáme, dokonce by to určitě vydrželo i dýl.

Velice zajímavý a užitečný nápad a pokud by se na stříkačku dával i ten návlek místo jehly, tak jde o hermeticky uzavřený obal a aktivované MMS tam vydrží prakticky stále, přičemž se dá i velice snadno a přesně dávkovat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř bře 16, 2011 12:53 am 
Offline

Registrován: ned led 16, 2011 12:56 am
Příspěvky: 4
Jarda píše:
Tak každý mikroorganizmus, vzhledem ke své schopnosti se velice rychle rozmnožovat, mění svoje schopnosti daleko rychleji než člověk, který s ním bojuje. Jedná se o přirozenou vlastnost evoluce, která tímto zdokonaluje v přežití vše živé a je holým faktem, že tomu se musí přizpůsobovat i náš imunitní systém, který pro tyto účely máme a je velice dokonalý i když bohužel zatím dost málo probádaný. Patrně opravdu neexistuje látka na niž by si časem některé mikroorganizmy nevytvořily rezistenci, ale v některých případech je to opravdu málo pravděpodobné.

konečně jedna inteligentní myšlenka spravným směrem..\":)\"
akorat bych dodal ze bakterie, prvoci a podobna havet je schopna prezit v silne radiaci, vysoke teplote, a v jinych pro náš zivot nepredstavitelnych mistech.. neco malo sem nasel tady..
http://www.distantworlds.wz.cz/DisWorld ... /Extre.htm

Na andreu asi reagovat nebudu, plest si Herxheimerovu reakci s poleptanim zaludecni steny a nevedet jak proces oxidace vlastne funguje a jak pusobi na RNA i DNA.... na to neni co rici.

Zkuste odpovedet na moji otazku ohledne znalosti naseho IS, mozna se pak budeme moci zas bavit, jinak to asi opravdu nema smysl.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 132  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz