Zorca píše:
Dobrý den, ještě pár dotazů: když vadí kefír s houbou, tak syrná parlanice nevadí? To s tou kopřivou jsem nevěděla. Myslela jsem, že to bude dobré na pročištění krve. Takže zelený nápoj budu moct udělat až bude jetel a pampeliška? Jsem z města, políčko nevlastním, takže musím využít, co roste venku. S tím chlebem jsem se překlepla. Patlanici dávám na papriku. Krajíček žitného chleba s avokádem jsem brala 1x týdně, když jsem šla do nemocnice na půl dne kvůli odběrům a nestihla jsem udělat ráno šťávu. Dělala jsem si krkací test a vyšel mi tak za 10-15minut-čili mám nedostatek HCl. Dívala jsem se a swanson má doplněk BETAIN HCl 120tbl. 648mg. Je to ono? A chci se zeptat. Ráno mám vždy hodně řídkou stolici a jsem "zaplynovaná". Ale jen ráno. Během dne problém nemám ani s nadýmáním. Můžou to způsobovat ty šťávy nebo kandida? Lichořeřišnici mohu brát v kapkách?Co se týče analýzy vlasů: jednak teď při chemce vlasy nemám a prý se musí nějakou dobu počkat, než se dají vlasy po chemce testovat(týká se to prý i nehtů).Vím, že jste mi o chemce psal, ale už to "doberu". Mám už jen dvě, do konce dubna. Mám strach to přerušit, když jsem už podstoupila vše, co jsem podstoupila. Myslíte, že je naděje, když pak najedu tvrdá opatření, že se dá rakovina zvládnout, aby se dál nešířila? Máte s tímto zkušenosti? Měla bych zájem se pak k Vám objednat, pokud je to možné, ale teď bych to nezvládla. Jsem z Moravy a tu cestu bych nedala. Takže jsem myslela po té chemě, , tak v půli května. Musí se k Vám objednávat dlouho dopředu? Nevím totiž, kdy budu ve stavu, abych to zvládla. Ty PH papírky se ještě dají přes Vás koupit? Měla bych zájem. Děkuji.
Ono je otázka zda vadí nebo ne, vadí tomu koho zahleňuje a to u vás nedovedu na dálku posoudit. Kopřiva čistí krev, to je pravda, ale nejde pít jako třeba mrkvová šťáva, klidně ji používejte, ale v uvedeném množství, ne bez rozmyslu ve velkých dávkách. Ten uvedený betain můžete klidně používat, ale je zbytečně drahý, mohu vám poslat lékopisnou kyselinu chlorovodíkovou, ta funguje prakticky stejně a za zlomek ceny. Ten problém může způsobovat obojí, čili šťávy bych vyzkoušel zeleninové a třeba v menším množství. Lichořeřišnici v kapkách pochopitelně můžete, ale lepší je rovnou rozdrcené semínko, jak zde píšu i nabízím. U toho chema spíše obdivuji vaši odvahu to dobrat, ale je to vaše volba. Rakovina není nemoc, je to pouze stav organizmu a pokud by se dokázala do toho procesu zapojit v těle naráz veškerá tkáň, tak jsme defacto nesmrtelní. Zkušenosti s ní mám bohaté a to jak u sebe, tak u pacientů, čili vím, že spíše než ta rakovina ty lidi zabije strach z ní. Kvůli tomu setkání mě zavolejte, ale chce to dost dopředu, minimálně měsíc a raději více. Papírky, nebo jiné zboží objednejte emailem, nebo přes soukromou zprávu a manželka vám zboží obratem pošle.