Tak se chystám na třetí jaterní očistu. Druhá byla před měsícem a první o dva týdny dřív. Z organizačních důvodů ji budu dělat z pátka na sobotu, což má u mne nednu pikantní příchuť- že je to totiž v den mých 50tých narozenin. Přijde mi to pro očistu dosti silný termín ...
.
No a tak dnes jsem již bez tuků- právě se cpu nasucho pečenými bramborami v závěru potřenými slanou vodou s česnekem...mňamm
.
Zítra od rána zase jablečné šťávy... Přestože mám jablečnou šťávu rád, v tom velkém množství se mi vždycky dost rychle zprotiví. Začne mi pak být i tak jako zima... Asi by se nic nestalo, kdybych to prostřídal s nějakým jiným ovocem, ale- jak říká Jarda- nebudu vymýšle krávoviny, když tohle už je ověřené.
Po prvních dvou očistát se mi dějí vesměs pozitivní věci. Jako nejpodstatnější vnímám pokračující úlevu v bederní a křížové oblasti. jistě- dělám i mnoho dalších ozdravných aktivit (joga, muzikoterapie...), ale očista jater a jakási zvýšená péče o tlusté střevo (zažívání) v tom hraje zcela jistou roli.
Offtopic... vy, kteří máte občas pocit jako já- že ve vás potrava leží bez možnosti využití, zkuste se zabývat otázkou HCl. U mne se to jeví být alfou a omegou mých problémů. Začal jsem ji užívat před pár dny a cítím to jako zlomové zlepšení zažívání a určitě potažmo i dalších tělesných funkcí...