newmind píše:
Dobře,takže tedy ,ted mám prolít ledviny.Narazila jsem na diskuzi,že se mohou při této proceduře hýbnout kameny a je to velmi bolestivé,co potom?Až tedy dořesím ledviny,měly by "pytlíky" a krev v moči zmizet?ještě k té Sankhapraksalaně,nikdy jsem očistu střev nedělala až ted poprve,jak jsem psala,voda prošla v pořadku,na konci čistá ..druhý den jsem jedla jen rýži,pila čaj .třetí den brokolice+rýže a čaj,dnes brambory+brokolice+mrkev a opět čaj,piju na místo kafe špaldové kafe se soj.mlékem..cukry a maso jsem vyřadila hned po Sankhapraksalaně.Mám tedy v této stravě pokračovat?Ta špalda se soj.mlékem je dobře?Jde mi o to dostat se do rovnováhy,jak psychické tak fizické a především se dostat na svou původní váhu.Děkuji.
Jej já zapoměla,jeden den to byl ještě vařený lopaný hrach+rajčata.Děkuji.
To vám nikdo neodpoví jak se situace bude vyvíjet, to už chcete čiré jasnovidectví a píšu zde, že ho neovládám. Možná by bylo vhodné si nechat před tím udělat sono ledvin a máte o mnoho větší jistotu. Také nepočítejte s tím, že co jste vytvářela usilovně řadu let, odstraníte za jeden den, to je dost naivní. Navíc strava také žádná výhra a pokud chcete odstranit své problémy, tak zcela vynechat pět bílých jedů a to nekompromisně. Mouka patří do těch bílých jedů a sóju nedoporučuji konzumovat vůbec, je škodlivá v jakékoliv podobě. Váha se srovná sama na váhu z cca 18 ti let, ale chce to nějakou dobu vydržet