Jarda píše:
Je zajímavé, že lidem vadí pouze to, co je vidět, ač je to na živote nijak neohrožuje, ale nevadí jim mnohem vážnější věci, které je kosmeticky nehyzdí. Jsou zde dvě možnosti a to buď vysoký testosteron a pak s tím asi nic neuděláte, naopak bych si to pochvaloval, protože být pořádný samec není špatné a druhá možnost je celková demineralizace, což je dost velký problém a napravit se to většinou dá. V tom druhém případě si nechte udělat vlasovou analýzu a dorovnejte zjištěné deficity, což většinou porost obnoví. Horká voda není vhodná v žádném případě a to ani na varlata, čili si škodíte ve více směrech, vyzkoušejte otužování a uvidíte.
Bohužel, pro mnoho lidí je to jakýsi spouštěcí impuls ke změně (ještě záleží na pozdější motivaci že).
U mne to bylo více věcí, pohublost, ty vlasy (i když možná že si to jen více a více sugeruju (používá se vůbec to slovo?) ), atd.. prostě "standartní problémy moderní civilizace". Každopádně zavinil jsem si to v pubertě sám, což o to, ptal jsem se spíše na to, zda z ničeho může vzejít něco? Jinak řečeno, zda z místa kde vlasy již nějaký ten čas nerostou se můžou začít objevovat nové.
sakul píše:
Dále zaveďte protikvainková opatření a to i na hlavě (šampón nizoral apod, lugolův roztok nebo kolidní stříbro potírat), vlasové kořínky mohou narušovat různé bakterie
Na kvasinky to svádím nejvíce, mám totiž více symptomů.. I když jsem v přesvědčení že jakékoliv šampony jsou povětšinou proti přírodě, proti základní podstatě člověka, tak i tak možná ten Nizoral koupím, slyšel jsem o něm jen dobré.