gabrielik píše:
Dobrý deň.
Dnes ráno som si uvedomila že mám upchatú pravú nosnú dierku viac ako inokedy, tak som sa odhodlala vyčistiť si dutiny urinou. Rozriedila som ju asi na polovicu a skúsila.
Dnes ma to výnimočne štípalo až niekde v očiach, až sa to nedalo vydržať, z druhej nosnej dierky to išlo lepšie, ale vcelku mi ako keby tá voda dnes nechcela cez nosné dierky pretekať.
Píšete, že urina je na výplach príjemnejšia ako slana voda, no u mňa to bolo naopak. Čím to mohlo byť? Nevadí, že pH moču mám dosť nízke? Alebo to bolo tými upchatými dutinami? Dosť na t, že po výplachu sa mi pustili stekať hlieny ale dolu krkom, takže som ich nevedela vypľuť, ale všetky išli do žalúdku. Aj keď som sa snažila vypľuť sliny, tak boli husté číre ale neuveriteľne držali pokope. Vôbec sa nedali vypľuť, len sa ťahali a ťahali.
To je docela divné, za normálních okolností je urina ideální na tento druh očisty. To, co popisujete, svědčí o značném překyselení a hlavně zahlenění, což je určitě vhodné odstranit.
Základ je ve střevě a bez čištění střeva nemá velký význam čistit vršek, protože tělo má stále k dispozici zdroj hlenu ve střevě a odstranit se tedy takto problém asi nedá.