No, vředy doufám že žádné nemám a nebo že jsou těžce na ústupu, před půl rokem na gastroskopii tam ještě žádné nebyly, ale klidně jsem si je za těch pár měsíců kdy jsem spoléhala na pomoc od farmak mohla už vyrobit. A jelikož teď terapie kteoru jsem si sama naordinovala poté co můj selský rozum schroustal a popřemýšlel o informacích ze všech možných zdrojů, zakomponoval do toho rady od nelékařů - léčitelů, zabírá, tak už ani nemá smysl na nějakou gastroskopii chodit a cokoliv si nechat potvrzovat.
Jediná důležitá informace, kterou jsem dostala od lékařů, byla ta, že problémy které jsem měla způsoboval žaludek. Pak už jsem si musela pomoct sama. Včera jsem přišla večer z baru, kde jsem byla s kamarády, a byla jsem líná dělat jakékoliv šťávy, tak jsem snědla půlku avokáda a byl také celou noc klid, probudila jsem se až ráno
Ráno jsem vypila sklenici vody s troškou jablečného octa a je mi pořád fajn. Na druhou stranu takhle to jde dělat, až když je žaludek v docela dobrém stavu, na začátku jsem měla bolesti snad i po vypití vody..Co se týče Hcl, tak asi má smysl to vyzkoušet, začínaje malými dávkami. Udělám nejprv krkací test, to je jednoduchá chemie. Dá se na to použít Natriumhydrogencarbonat?
K očistám atp. jsem se zpočátku stavěla dost skepticky, měla jsem z toho i strach, ale doufám, že jednou zdravý rozum převáží nad mocí farmaceutického průmyslu. Před pár dny jsem zrovna vysvětlovala jedné zdravotní sestře která mi nabízela čokoládu, že nejím sladké kvůli žaludku, a světe div se, doporučila mi jaterní očistu.
No možná je dobré napsat to tady ještě pro ostatní lidi, co to tady budou číst, jak píše dr. Weiss,
http://www.weiss.de/krankheiten/pilzerk ... -im-magen/, tak pakliže je ve hře kandida, tak braním antacid se rozvoj žaludečních vředů podporuje. On doporučuje vysadit antacida a brát nystatin, což může být aspoň na začátku také užitečné, já jsem to zvládla dietou a to je nejlepší cesta. Je to fakt problematické, protože člověk vyhubnul a teď měl ještě držet dietu. Prokazování candidy z odběru stolice je podle toho co píše dr. Weiss také docela složité, on doporučuje jíst hodně vlákniny, večer před odběrem pít vodu s ovocným octem a ranní odběr stolice opakovat 3x a pak se často až ve 3. odběru candida prokáže. Tak a teď najděte nějakého doktora, který se s váma takhle bude chtít vyblbnout..U mě problémy začly po braní HA, takže když si sečtu 1+1, tak na žádný laboratorní vyšetření chodit nemusím.