Jarda píše:
A to jste nikde nečetl, že se tyto dva prvky nemají dodávat najednou, protože se jejich vstřebatelnost zásadně snižuje, případně se jeden nevstřebá vůbec a druhý v plném objemu. Ono ne všechno co produkuje moderní farmacie má nějakou logiku. U těch antibiotik to píšete správně, ale naprosté většině lidí se to podaří tak, jak jsem to psal. Já tam přeci jen vidím značný rozdíl a to ve vedlejších účincích na imunitu, které koloidní stříbro nemá prakticky žádné a MMS minimální.
Jardo,
jen pro kontrolu - v pripade ze uzivam chlorid mednaty a zinecnaty dodany od vas, tak je muzu brat najednou ve stejny cas? a lze k tomu (take ve stejny cas) jeste prihodit selen,lugol a kys. boritou-take od vas) ?
rad bych mineraly a prvky bral takto
rano pred jidlem- chlorid horecnaty, chlorid draselny, kaolin popr. jeste trochu him.soli vse vypito hned za sebou
vecer - chlorid: mednaty,zinecnaty, kys boritou,selen, jod - vse vypito hned za sebou
nebude se tam takto nic tlouct?
a jeste mam dotaz jestli u te ,,vecerni" kombinace vadi, pokud ji beru treba hodinu po jidle? pokud totiz zinek nebo med vezmu na prazdny zaludek/nebo i po ranu po ovcne stave, tak je mi z toho nejakou chvili docela blbe a to se mi trpet kazdy den nechce
diky za info