Bola som prekvapená, keď včera, po mojej 8. očiste išlo zo mňa pár pekných veľkých kúskov. Pri minulej sa zdalo, že som už za polovicou, ale včerajšok to nepotvrdil, tak som fakt zvedavá, dokedy to potrvá
Horšie je to s priebehom. V posledných dňoch trpím akosi väčším nadúvaním, plynnatosťou. Následok to má ten, že počas dňa sa mi akoby nahromadí všetka tekutina v črevách, spolu so vzduchom a stojí to tam. Plyny nejdú von ani za svet a ani stolica. Keďže tento problém sa už predtým celkom pekne upravoval, a teraz toto, celkom som z toho nanič. Tiež chlorid horečnatý, čo cez deň vypijem, akoby bola hranica znesiteľnosti neodmerateľná, keďže ma pri predavkovaní iba naduje a všetko ostane v čreve, nič nejde von. Je to zvláštne a veľmi nepríjemne a keďže meriam 172cm a vážim pri tom 48kg, to brucho je zjavné.
A toto sa stalo aj pri pití epsom. soli, namiesto 60ml som si odvážila 100 a ani to akoby nestačilo, musela som ešte pridať jednu dávku, cca 20ml, aj tak bolo preháňanie chabé (a ani doobeda po vypití takmer 2l jablkovej šťavy to so mnou nepohlo a samozrejme, že som počas dňa vypila svoju dávku horčíka - 10g chloridu horečnatého). Ráno pri pití vody so poslednej soli, takmer všetka voda ostávala v črevách, málo šlo toho von, čiže sa málo vyplavovalo, takže na záver mi neostávalo nič iné, ako klystír s 20kv MMS (mám to vyskúšané, znesiem), obyčajný urinový klystír by totiž opäť nešiel von. Po tomto už krásne všetko šlo von, teda v čreve som toho mala hodne, a samozrejme 2 muchy jednou ranou, aj kopa kvasinie. Ja viem, že MMS po pečeňovej kúre nie je nič moc, ale inú možnosť som naozaj nemala. Neviem, v čom je problém, proste črevo mi štrajkuje a ja som zúfalá
Po klystíre ľahký detox,
no ani sa nečudujem, som rada, že len ľahký
toto už sem síce nepatrí, ale taký istý problém som mala pri šanke, prvá pred polrokom prebehla najlepšie a potom horšie a horšie.
Jarda, v čom môže byť problém? Neviem si pomôcť, ale mne neustále napadá - PSYCHIKA! To by celkom sedelo, keďže prirodzené je, začiatky sú najhoršie a potom časom sa to zlepšuje, človek sa jednak predsa už trochu čistí a skúsenosti by mali pridávať na istote. U mňa je to však naopak.