Vševěd píše:
Povedal som hladovky
a posty. Takze logicky, najprv zacnem opatrnejsimi postami. Idealne by bola beztukova, nizkobielkovinova dieta, ktora by zacinala ovocno-zeleninovym postom, potom prechod na ciste ovocie, potom ovocne a zeleninove stavy, a potom navratova faza na ovoci. Pri jeho hmotnosti by som si sledoval vahu a keby klesla vaha pod 50, ukoncil by som post.
Ale, z mojich skusenosti, tu bude vacsi problem v emociach a psychike, u chudych ludi to vacsinou tak byva... znicene travenie, vstrebavanie v crevach a metabolizmus, ktory nieje schopny pribrat na dostatku potravy, to dokazu jedine emocie, ktore dlhodobo nicia traviace organy. Cize, hladal by som aj tieto priciny, a traviace organy posilnoval energetickymi cviceniami na to urceny. Na to by som sa poradil s nejakym skusenejsim liecitelom, co pracuje s energiami, a vedel by vyselektovat najvhodnejsie cvicenia z jogy, cchi-kungu, reiki, atd... Takisto sa treba naucit spravne dychat a jest a vediet si vybrat, co jest. Napriklad, hociako zdrave jedlo, ktore zjete v negativnom prostredi, ktore pripravoval kuchar s negativnym vedomim, energiu v traviacich organoch urcite nevylieci. Vela ludi nema dobre vysledky so zdravou stravou kvoli nevedomosti v tychto oblastiach. Doriesia len nutricne veci, ale uchadza im, ze hltaju bez prezuvania, jedia v negativnom prostredi, potravu od negativnych ludi, a choroba nie a nie ustupit.