Jarda píše:
Uvedený olej jsem nikdy sám nepoužíval, tak čistě teoreticky. Oregáno má velice užitečné vlastnosti, které bude mít i ten olej, ale pokud Vám dělá problémy kokos s obsaženou kyselinou kaprylovou, tak to patrně u tohoto oleje bude stejné, nebo možná i horší. Já bych alergii za tím nehledal, mě se spíše zdá, že ty patogeny ve svých střevech uvedenou látkou vydráždíte a oni Vám dávají najevo, tohle nám nechutná. Vykašlete se na oleje a nadělte jim MMS, nebo MMS2 a to se budou teprve kroutit. Dle mého názoru je to na jakékoliv potvory naprosto ideální zbraň, není sice zdánlivě přírodní, ale to je omyl. Chlór běžně naše tělo používá k mnoha úkolům, které v průběhu našeho života plní a bez něho by ani náš život nebyl možný. Patogenům chór opravdu nesvědčí a vychcípají velice rychle, je to levnější a mnohem efektivnější řešení. Pokud se toho budete bát, tak vyzkoušejte oregáno jíst ve velkém jako koření, případně si ho vyluhovat jako čaj a uvidíte.
Jasne, pisete velmi mudro. Vlastne MMS kuru mam naplanovanu (do MMS2 si asi netrufnem ist, kedze nieje este patricne otestovane), ale momentalne robim kuru na koloidnom striebre, a miesat to dohromady mi nejak nesedi. Takisto, k MMS chcem toho este vela precitat, aby som presne vedel do coho idem a toto obdobie peclivo naplanovat. Chcel som teda zvysit ucinnost kury na koloidnom striebre, jednak protikvasinkovou dietou, a inak velkym podielom vitarianskej stravy a ocistnych dni na ovoci, napriklad teraz v tomto obdobi na hrozne. Takisto som vyskusal kratky jeden a poldnovy post, spolu s uzivanim koloidneho striebra, snad to malo zvyseny ucinok.
Hmm, takze za tie peniaze sa mi ten olej zda byt neprimerany, hlavne ked mam v horizonte niekolkych mesiacov naplanovanu aj MMS kuru, to si radsej usetrim peniaze a kupim nieco ine... ved i koloidne striebro by malo dost poobracat kvasinky. Diky za radu.