Mat píše:
Zrejme to vyskúšam.
Včera som bol u lekákrky a povedal som jej, že používam urinu na klystýr a skoro tam omdlela.
Vraj sa tým vymývajú soli a prospešné baktérie z hrubého čreva. Vraj je to odpad atd.
Pokial viem tak jediné čo sa tým vymýva sú odpadové a tox. látky nahromadené v hrubom čreve.
Alebo?
Povedala dokonca, že ludia sú predisponovaný aby jedli maso, lebo z neho majú silu a vraj ked jedli iba ovo/zel tak nemali dostatok energie. Ked som sa jej spýtal, prečo ked som zjedol hrušky hrozno som mal kopu energie na niekolko hodín a vobec som sa necítil ospalý, tak povedala že to sú rýchle cukry po ktorých človek rýchlo vyhladne. No tak ja som vyhladol asi za 5,30h. No ked je toto rýchlo.... Musím ale povedat, že som mal aj sezam. mlieko ale tým to asi nebude. Tie cukry sú podal mna hlavným motorom. Ked vyhladnem tak nie je problém tam dodat dalšie. No názor som si vypočul,ale to je všetko.
Jedna vec v čom sa bohužial nemýlila bolo to že v rybách je kopu železa. To je bohužial tak.
Namerala mi velmi nízky tep. Hodnota 40. Vraj to je na odpadnutie.
Nasledovala nekonečná debata s matkou o mojej strave. Niektorí ludia si nedajú nič vysvetlit ani ked používa oponent vecné argumenty. Jednoducho to s nimi nehne.
Úplná čerešnička na torte bolo ked sme cestou z nemocnice stretli matkinu známu,ktorá nás pozvala a všetko jej začala rozprávat.
Hroza. Hned začali na mna pozerat ako na exota. A čo som sparavil. Od nervozity som sa začal ponúkat "dobrotami čo mi núkali". Jasné, že som jedol jedno cez druhé. Obilovina,rajčiny, alkohol, sladkosti. Zlátanina, že mi doma až zle bolo.
Ale malo to jednu výhodu, stopol som tým tie stupídne reči a počas celého popoludnia a bohužial aj večru dali pokoj.
Dnes som nahodil klystýr a na včerajšok sa snažím čo najrýchlejšie zabudnút. Oni si myslia, že takto sa budem teraz "cpat" permanentne. Nech si len myslia...Fakt nemusím.
Na toto téma nemá většinou cenu se s lékařem bavit a je opravdu veklice málo těch, kteří si sami alespoň jednou klystýr vyzkoušeli, čili nechápu na základě čeho jeho aplikaci kritizují. Co se urinou dá, nebo nedá vymýt, jste si již vyzkoušel, zde je tedy další komentář zcela zbytečný.
Také Vám k tomu všemu měla říct, jak tělo, které jede jenom na cukry, tyto cukry získá z masa.
V rybách možná je dost železa, ale je tam také rtuť, olovo, arzén a kadmium, což z nich tvoří velice diskutabilně zdravou potravinu, já osobně je nejím a vím proč.
U vitariánů je relativně čisté krevní řečiště, které je navíc dobře zásobeno kyslíkem a tep je tedy nízký ze zcela logických důvodů. Prostě vyšší není potřeba a pokud se nemotáte, což by svědčilo o nízkém tlaku, tak se tím není třeba zabývat.
Občasné přežrání nijak organizmu nevadí, ale denní přísun plastického žrádla vadí velice, to snad již vidíte kolem sebe sám i bez upozorňování. Nesmí se to však dělat moc často, ale na jednorázový exces tělo rychle zapomene a nic se neděje.