to Jarda : Dobrý deň, pán Jarda... Mám jednu otázku... Stále nemám v poriadku žalúdok (od leta 2010, keď som ešte nebol na mojej súčasnej strave - vysokotukovej - problémy teda začali ZO STRESU, viac než pol roka pred mojou zmenou stravy)... Veľa soplím (aj keď si robím každý druhý deň NÉTI), a často mi treba "nastrádať" hlieny v hrdle (tým nepekným zvukom)... Ale - často majú zvláštnu konzistenciu... TAKÚ PASTOVITÚ, zvláštnej chuti, mdlej (nie je kyslá, a ani horká)... akoby to bola pasta.... Neviete náhodou, čo to môže byť ? ... Už ma to hnevá, preboha... Robím si 2x týždenne výplach žalúdka, už mám za sebou 5x Sanhkapraxalanu, asi 35 klystírov, 3 krát týždenne (po troch mesiacoch denného...) derivačná kúpeľ, olejová kúra (na očistu krve - to "divoké" premielanie oleja v ústach), už tri mesiace každé ráno 5 tibeťanov, šport 3 krát týždenne, 10 minút denne masáž chodidiel, stláčanie bodov na tvári (akupresúra) 15 minút denne, masáž na trojuholníku či ako sa to volá (pod hrudnou kosťou) 3 minúty denne... po jedle pijem až o dve hodiny, pred jedlom najskôr pol hodinu... Nejak sa nič nezmenilo... Mám dojem, že mi chýba pepsín (neviem prečo...)... v tom mi HCL nepomôže, však ? ... Lebo ani 6 kvapiek 35% HCL denne mi nepomáha... len minimálne... Čo mám robiť ? ... Len mi prosím nehovorte o zmene stravy... v Poľsku sa tak stravuje najviac ľudí (Lebo Kwasniewski je poliak), keby to bolo tým, tak aj oni by mali tieto problémy, ale nemajú.. Ako píšem, problémy so žalúdkom mi začali pri jedení v strese (pozerali na mňa ľudia tam, kde by nikto neočakával, že budem jesť - a dialo sa tak 4 mesiace...každý obed som jedol na predajni, a mne to vadilo...)... To sa toho nijak nezbavím ? ... Začínam mať vážnejšie obavy... lebo ROZHODNE mi to neprospieva - ani žalúdku, a ani telu (to, že žalúdok slabo funguje, aj keď na stolici to nie je poznať)... (edit) Ešte by som rád podotkol.... nemal som v ústach žiadnu obilninu (ani ryžu, ani pšeno, nič...) už dva mesiace... ale v podstate sa NIČ nezmenilo... N-E-R-O-Z-U-M-I-E-M TOMU....
_________________ Majte sa pekne, veľa zdravia, šťastia, penazí vám prajem. NOWOCAYN & Marek. (9.5. 2012) RUŠIM NICK, idem žiť, už je na to ČAS. Ruším účty na internete, všetko, počítač využívam už len na prácu. Tešilo ma (9.5. 2012) dieta
|