Jarda píše:
No, dávka je to opravdu bohatýrská, čili máte asi velice malou schopnost ho přijímat, ale rozumný důvod mě nenapadá. Za těchto podmínek se doba rovnání stavu odhadnout nedá a nepokusím se o to ani orientačně, protože při této dávce by měl celkem bohatě stačit měsíc, až dva.
Mě napadlo to skusit oroštovat pořádně na 60+60 třeba, prostě dokud teplota znatelně nevyletí nebo to se mnou nešlahne. Začínal jsem na 5+5 tuším a pomalu stoupal, ale na těch 40+40 jsem už minimálně 1-2 měsíce takže se dá dopočíst, že celkem lugoluju dlouhé měsíce. Sice mi teď uplná kosa není, ale v zimě to efekt nemělo téměř vůbec, to mi byla klemra furt. Ono na to má vliv i to, že sedím většinu dne u PC, ale podle mě pokud vše funguje jak má, tak by mi kosa být neměla ani tak. Na vařácké/masité stravě to s tím prohřátím taky nebylo buhvíco, ale na silně převažující vita stravě mám občas ruce/nohy jako kostky ledu. Jediné co opravdu pomáhá je sport a nárazově chlast. Koupil jsem si chilli tak je budu pokusně chroustat. Zřejmě to ale bude mít souvislost i s jinými nabouranými pochody, které mi snad naznačí analýza z vlasatic...