milda píše:
Včera jsem ukončil třítýdenní MMS kůru, tak popíšu výsledky:
dalo by se říci, že prvních 14 dní paráda, elán, spousta energie. Začal jsem pomalu, vrchol byl 4xdenně 8 kapek, to už jsem začínal cítit ledviny.
Snažil jsem se jíst zdravější stravu, aspoň dvakrát týdně klystýr, večeře zeleninové. Nevolnosti, ani průjmy a jiné problémy nebyly.
Třetí týden jsem aktivoval citronovou šťávou - zdá se mi to přírodnější
takové bio-MMS
Ve třetím týdnu se začala dostavovat ospalost, trochu únava. Opuchlo mi víčko pravého oka (2dny) a občas malonko rýma.
Fakt je, že srpen bývá pro mne nejhorší měsíc v roce (záněty průdušek, rýma apod) a to se mi vyhnulo.
Koupal jsem se 3x týdně 60kapek MMS + 5lžiček kys. citronové. - Pohoda, vanu mám malou, jen některá oděrka se občas "ozvala", očím to vůbec nevadí.
Dlouhodobé problémy se nevyřešily (astma, cukrovka, oteklé kotníky), ale zlepšení je docela znát. S vysokým krevním tlakem to asi nehnulo.
Teď si dám vit.C-čkový týden a začnu znova.
Jen místo bylinkářského rytmu 3 týdny léčby+1 týden pauza zřejmě zkusím systém 2+1 týden.
Například sucho v ústech první týden zmizelo, ale třetí týden se vrátilo....
moje citace výše je z tohoto vlákna z 30.srpna, a protože MMS užívám nadále, napíšu k tomu pár slov:
C-čkový týden jsem tehdy zkrátil na dva dny a pokračoval s MMS. Zdálo se mi totiž, že se vracejí některé potíže.
Vymyslel jsem takový zlepšovák na vitamín C
- koupil jsem práškové Céčko, které se rychle rozpouští a účinkuje. Jelikož podle nových poznatků chlordioxid zůstává v těle asi 2hod (v žaludku zřejmě ještě méně) střídal jsem po3-4hodinách MMS1 se sklenicí vody s půl až jednou čajovou lžičkou práškového céčka.
Nyní užívám tři dny MMS2 tři tablety za den. Tablety velikosti "0" z lékárny plním "Modrým šípem"
Dávám je plné, doporučené množství by bylo asi 1/2. Na první požití je nutné tabletu naplnit třeba jen na 1/5. DŮLEŽITÉ JE VYPÍT 4dcl VODY PŘED TABLETOU A JEŠTĚ 2dcl POTOM. A raději mít vodu pořád při sobě!! Někdy chce žaludek ještě trochu zapít třeba po 20minutách!
MMS2 je zřejmě účinnější, pravděpodobně ji neruší vitamín "C" (?) DŮLEŽITÁ JE VODA A MÍT JI PŘI SOBĚ!!
Já si dám ještě 2x denně 7kapek MMS1 v pohodě.
To jsou zatím moje malé zkušenosti. Můžu jen doporučit. A hlavně - pomalu postupovat a s rozumem.
PS: velmi důležité je popřemýšlet (a hlavně něco udělat) s životosprávou. Na tomto webu speciálně je toho velmi mnoho
užitečného. MMS je vynikající pomůcka (lék-berlička-jak kdo chce), ale když zůstaneme u starých zlozvyků, vrátí se
staré problémy....