topper1982 píše:
vdaka p Jarda
no ja viem zrejme to je nakoniec psychika asi si malo verim a vsetko riesim, kontrolujem sa, proste clovek sa boji zlyhania alebo si neveri, takze nakoniec to moze byt najvacsi problem prave tu. Lenze ako to zmenit ked on oto nejde tak ze mavnem prutikom a je to uz ok. A predpokladam ze zcasti to moze byt predsa len aj fyzicka vec v tom probleme ako oblicky pecen nielen psychika.
Viem ze bylinky su v podstate taky doplnok ktory by nemusel mozno ani byt ale kto dnes nepouziva bylinky alebo rovno viagru? Bohuzial dnesna doba je taka ze sa neda zit systemom hura a este popritom aj veselo si sexovat. Macu ste napr neskusali? Je vcelku lahko zohnatelna v bioshopoch len zase je to sacharidova bomba co asi nebudete mat v laske
je to vraj velmi fajn vec prave som si na skusku ju zakupil ale momentalne ju uzivam len tri dni tak vysledky uvidime neskor.
Co tak napr aminokyselina arginin? kombinacia argininu a extraktu z kore borovice ycnogenolu sa pouziva v najnovsom ceskom a slovenskom hite a to vyrobku Liderin ktory je urceny pre muzov. Arginin vraj detoxikuje pecen od amoniaku a prospieva cievam kedze zlepsuje privod krvi tvorbou NO.
Myslim ze moze byt vhodna kombinacia napr arginin plus Vas spominany zinok.
Musíte se nad problém povznést, za našich mladých časů se dost používala okřídlená formule, „Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží“, to platí pochopitelně stále a pokud se k tomu takto postavíte, bude patrně fungovat vše perfektně.
Pokud se týká těch bylin, tak ty zatím nepotřebuji, nebo správně řečeno k podpoře erekce je určitě nepotřebuji a nevěřte tomu, že špatné sebevědomí spraví nějaké kytky.
Arginin můžete klidně užívat, ale očista jater udělá lepší práci, nicméně pokud nechcete pochopit, že o tom to není, tak to budete mít těžké i v této oblasti.
Dle mého názoru by jste si měl nechat udělat vlasovou analýzu a podle toho deficity srovnat, což částečně vyřeší problém, ale slabé sebevědomí to stejně nesrovná. Zde je potřeba opravdu hledat jiné cesty než je pocit provinění ze selhání, to pak budete selhávat stále více. Pokud totiž člověk usilovně cokoliv chce, tak to zpravidla nejde a jde to teprve potom co už o to člověk nestojí. Moje osobní zkušenost ze studijních let je jasná, když jsem se něco usilovně učil, tak jsem vždy vyhořel, ale pokud jsem se na to vykašlal a nechal to osudu, vždy jsem uspěl a ani jsem nevěděl jak.