Jarda píše:
To je otázka, může fungovat i ta lichořeřišnice, ale spíše bych vsadil na anýz, fenykl a kmín což jsou výborná karminativa a fungují opravdu dobře.
tak ked to tu tak cita, posledne dni som dost pojedla suseneho ovocia, dnes na navsteve biele pecivo s plnkou, kvanta + nejaka bonboniera, no hruza! takze si to zhorsujem, ale momentalne som krize - samozrejm psychickej, pol roka sa snazim, naozaj si dost odriekam a chybaju vysledky, chyba mi taka naozajstna podpora, aspon v malinkom zlepseni. mam dojem, ze takto ma nenafukovalo ani ked som bola na "normalnej strave.
mam mms2, skusala som jest, ale strasne zle mi to robi na zaludok, pri pol tobolke 2x denne som mavala takmer celodenne palenie zahy. preto uvazujem o kapucinke.
musim hlavne prestat na cas s "uletmi". kedze kazdy takyto ulet mi odlabuje volu a prinasa spat stare chute.
chcela som sa este opytat na klystir s mms, ako casto ho mozno (jednorazovo s napr.10 - 15 kvapiek - mam vyskusane) robit? moze byt 1x do tyzdna? mam totizto pocit, ze mi to pridalo na problemoch, teda robil a som ho asi 4x v pribehu 2 tyzdnov. mam pocit, akoby som vykynozenim kvasinky, ju poriadn nastvala a teraz sa mi msti. je to vsak genialny sposob na jej vypudenie z creva a u mna funguje vyborne. bojim sa vsak, aby som nieco nepokazila, neznefunkcnila si crevo, ci nejaku podobnu "neprijemnost".