Mikard píše:
Dobrý den,
Chci zkusit očistu kloubů, zařadil jsem ji jako poslední protože vyžaduje relativně už čisté tělo a přesné provedení a podle mě, je podle stupně náročnosti ta nejvíc nejnáročnější na důslednost a přesnost podle postupu. Tak tedy zasebou mám 6x šánku, 4x jater detox, parazitickou kůru hřebíčkem (končejíc dneškem), dále provádím: néti,derivační koupel, reminelizační koupel (dvou solí a sody dle jardy),pár jednodeních půstu a jeden třídení
jídelníček: ovozelo, ořechové mléko, kefír, sirná patlanina, sem tam ty sýry a jednou za čas i to maso doplnky: začal jsem užívat kyselinu askorbovou,zinek
výše popsané procedury a stravování provádím půlčtvrtého měsíce.... takže si myslím, že už je čas to zakončit očistou kloubů
Ted k věci: Bobkový list v množstvví 5 g (1 kůra) je v sušeném stavu jak se prodává běžně v obchodech jako koření do polévek? ten extrakt se musí popíjet teplý ? vyžaduje to přímo procedura či to nemá význam? to množství tekutiny si rozdělim do oněch 12 hodin a budu to pít po panácích... měl bych se nějakému jídlu či látce při této kůře raději vyhnout? a poslední dnes jak jsem napsal jsem ukončil antiparazitickou kůru hřebíčkem kolik stačí od této procedury k očistě kloubu dnů volna na zpamatování? nebo ji můžu rovnou vyzkoušet následující den? Děkuji moc
Tak připraven jste na to slušně v tom problém nebude. Ano, jde koupit normálně jako koření v obchodě. Osobně se domnívám, že teplý být nemusí, vyhnout by se člověk měl čemukoliv co zakyseluje, protože toho kyselého sajrajtu vyloučíte i tak dost. Nechal bych tam tak dva dny odstup, ale delší doba asi není nutná.