topper1982 píše:
p. Jarda
este dodatok
je nejaky vhodny doplnok okrem zinku, ktory by bolo vhodne uzivat sucasne so zinkom? Skusam teraz peruansku macu tak uvidime neskor ucinky a samozrejme ten zinok.
Kde vlastne zacat ak clovek zisti ze ma problemy s erekciou? ist k doktorovi alebo sa len ukludnit alebo zacat sa detoxikovat alebo co? Nerozumiem uz nicomu a cim viac citam o tom probleme a o liecbe tym tomu menej verim a prestava ma to bavit sa o nieco vobec pokusat. Arginin tiez uzivam a tiez ziadna slava podla mna zatial. Nevravim ze erekciu stimulaciou nedosiahnem ale rychlo penis pada dole a ako vravim rannu erekciu nemam. Skoda ze tu nikto nevie rozumne poradit namiesto toho sa tu dvaja tupci hadaju a robia tu bordel.
No já poradit asi můžu, ale nebude to co chcete slyšet...Jsem už cca 20 měsíců na nevařené stravě, cca rok jen ovoce, zelenina, občas dobrý sýr, nyní občas tak jednou týdně i maso. Měl jsem nebo mám problémy snad se vším co je tady na tomto foru uváděno, kvasinka, hcl, demineralizace, paraziti, plísně, překyselení atd. Přešel jsem na tuto stravu proto, že jsem měl neuvěřitelné problémy s trávením, tehdy jsem si našel knížky od Wollkera - šťávy a tak, takže v dobré víře jsem jel cca rok podle něj, ještě musím říct, že jsem vytrvalostní sportovec-maratony na kole, každý den cca 2-4 hodiny trénink. No dopadlo to tak, že po roce jsem měl úplně vymlácené baterky a tak jsem začal zjišťovat proč, no a to jsem se teprve dostal sem a začal řešit výše uvedené problémy, které se ani rok na čerstvé stravě nevyřešily.Co se týká erekce-klasika, jakmile jsem přestal jíst tak jak všichni - přestala-více méně, začaly zřejmě očisťovací reakce organizmu, které trvají dodnes, ale už to jde vydržet a zdá se mi, že na takové podružné věci jako je erekce, organizmus prostě tehdy neměl energii-věnoval se čistění. Tehdy jsem byl z toho taky hotový, zkoušel jsem lecos - kotvičník jsem do sebe mimo jiné taky lil, ale více méně bez výsledku. Jakmile jsem však po tom roku, kdy se tělo asi opravdu hodně vyčistilo a začal jsem do něj cpát všechno možné podle p.Zajíčka-vitamíny, minerály, absolvoval jsem kůru MMS atd., tak jsem asi před 2 měsíci přidal i onen kotvičník a světe div se-skoro jak za mlada
a to mám skoro 50 roků a sportoji daleko víc než kdykoliv před tím jo a ještě téměř denně chlastám-ne moc, ale denně cca do půl litru červeného nebo 1-2 plzeňky
.Stále mám ještě hodně problémů, ale to kolik mám energie, nepamatuju ani v 18 letech a tedy tak nějak cítím, že to někam asi směřuje a prostě si myslím, že to chce vydržet. Nicméně si myslím, že je to opravdu jen pro silné povahy a mojim kamarádům a známým už dávno neradím, nemá to smysl, každý si myslí, že se vše vyřeší hned a tak jenom poslouchám, jak chodí po doktorech a za živa umírají. Já jsem i s mojí přítelkyní za podivína, na mnoho akcí už nás nezvou, protože jsme už prostě jiní a to lidské stádo neumí zkousnout, když se někdo odlišuje...Jinak pro případný popis zkušeností jsem kdykoliv k dispozici, ale radit neumím, nemám na to svědomí, nicméně opravdu dost je toho popsáno zde, ale i na jiných webech. Co si po tom všem myslím, je že nejdůležitější je nespoléhat se na jiné, ale vše důkladně nastudovat, sám se vypozorovat, poznat své tělo a pak tvrdě na věc...Mnoho štěstí a vůle...