Jarda píše:
Pokud má průjem, tak má rozházené střevní bakterie, nebo přemnožené kvasinky a oboje může aplikace urinoterapie srovnat. Vhodné je začít aplikovat urinu pomocí klystýrů a pak dle odvahy zahájit orální aplikaci.
Děkuji za odpověď, teď už jen přesvědčit manžela, aby začal, jak popisujete, což si myslím, že bude nemožné, má ke všemu odpor a asi by mi řekl, že jsem se zbláznila
Přesto bych mu ráda pomohla a tak se chci ještě zeptat, jestli by mohl rovnou urinu pít bez těch klystýrů.Použila bych urinu od nejmladšího syna, převařila a ochutila mu to medem nebo javorovým sirupem, aby nepoznal, co konzumuje.Co mu dám, vypije, tak pokud mu to ochutím a nic nepozná, tak to bude v pohodě
Šel by tento postup?Pokud ano, tak v jakém množství a kolikrát denně.
Já sama jsem začátečnice, teprve čistím střeva klystýrem a radši se zeptám, abych mu tím nepřitížila.
Ještě jsem se zapomněla zeptat na moje užívání uriny.S urinou jsem zatím začala kloktáním, dělám výplachy nosu a stříkám si ji do nosu průběžně přes den, s pitím chci začít až po očistě střev a jater.Jak často mohu stříkat do nosu, je to nějak omezené, abych to nepřehnala nebo čím více, tím lépe?Nemám rýmu, ale ráno mám trochu ucpaný nos a dnes jsem vysmrkala trochu krve a pak to zase bylo normální, tak jestli to je nějaký čistící efekt, v knize popisují jak se některým lidem projevuje očista po urině...
Děkuji Renča