Mat píše:
Musím priznat, že ma to napadlo, no nevedel som do akej miery je to pravda.
Je fakt, že tieto mikroskpické "potvory" žijú všade, doknca v lesnom prostredí(kde pravidelne chodievam) je ich kvantum.
To sterilné prostredie, je zrejme skor na škodu.
Na tú imunitu používam MMS,kvasnú zeleninu,ostropestřec.
Na to odčervenie sa v njbližšej dobe chystám.
Mimochodom Vy osobne chováte okrem psa aj niečo iné(papagáje,potkany,morské prasa...)?
Je u týchto zvierat rovnaké riziko nákazy ako u psa?
V tomto kontexte ma napadlo, že čo všetko musia mat v sebe ludia, čo chovajú prasce napr.
To je určite pestré. Raz som bol na návšteve u ludí, ktorí to chovali a ked som zacítil ten "puch" skoro ma to
"odrovnalo". Na druhej strane chutovo(pokial to niekto vie dobre spracovat) to nie je až také hrozné. Raz ročne(sviatky), je to relatívne prijatelné.
Inak, je zvláštne čo všetko považuju ludia za "humusáctvo".
Mna osobne, tí čo ma poznajú považujú za humusáka(klystýr,aplikácia uriny) a hnusím sa im.
Už som kvoli tomu prišiel aj o pár známych(nelutujem to). Na druhej strane považujú za prijatelné, zdvíhanie jedla zo zeme a následnú konzumáciu,jedenie plesnivého a hnilého ovcia a zeleniny, nekvalitného masa, plesnivého chleba atd.
Toto sa zase hnusí mne. Relativita chuti...
Ďakujem
Já mám doma malou zoo, jako rodina jsme milovníci domácího zvířectva a nákaza je samozřejmě možná, zvláště pokud nám naši pesani lezou i do postele. S prasetem se většina lidí nemazlí, jako třeba s kočkou a kočka je rozhodně nebezpečnější z pohledu parazitů. U toho, co komu vadí, si musí člověk pomyslet, každému, co mu patří.