Dobrý den, podpořena teorií Malachova a zhusta také radami z tohoto parádního webu, rozhodla jsem se přejít - po několika předchozích letech smíšené strany - na stravu jak já říkám živou podle rad, které tu dáváte. Mám za sebou 30 dní stravy bez masa, mléka, bílé mouky, rafinovaného cukru, cukr celkem pouze 5x v podobě rozinek, syrového banánu, s téměř denním přísunem pickles. Díky radě, jak připravovat pickles, jsem také tento web našla a bylo to jako kdyby přede mnou někdo otevřel další ukrytou tmavou komnatu, která, jakmile jsem do ní vešla, mi začala ukazovat jednotlivá svá zákoutí v podobě mnoha a mnoha témat, rad, co dělat pro udržení zdraví. Když si představím, kolik různých komnat takhle člověk během života otevře a ty ho tak uchvátí, naučí něco nepoznaného, je to fantastické. Život umí být fantastický, když mu v tom člověk stále nebrání
Zkrátka jeden obyčejný návod na pickles a už to jede. Dnes jsem poprvé provedla výplach žaludku a vše proběhlo velice dobře. Ta rada s pumpováním žaludku, aby se rozeběhly "kontrakce" byla moc užitečná. Povedlo se dostat ven skoro celý litr vody se lžičkou sody, tekutina v puse nebyla ani trochu nakyslá. Prakticky hned po dopití 1l tekutiny během asi 5 sekund šlo možná tak v pěti kontrakcích ven. Je to v pořádku? Doposud jsem žádné jiné čištění neprováděla, proto jsem i přes měsíční živou stravu čekala ty chuchvalce hlenů, ale nekonalo se nic. Ven šlo určitě těch 900ml tekutiny (dělala jsem si rysku, kam až je 1l). Hořkost jsem však cítila jen velice velice malou. Je možné, že právě těch chybějících 100ml bylo se žlučí a to ven nešlo. Zítra snad
Zároveň dnes výplach dutin z pet flašky, velice snadno proveditelné, díky za návod.
Měla bych dotazy. Protože tělo přijímá celkově zatím vše - stravu, tekutiny, očisty bez obtíží, udělala jsem si takovou časovou osu, jak pokračovat v očistách, zbavit se parazitů a dosahnout více síly. Je podle vás v pořádku tento harmonogram?
1. - 14. den
- denně výplach žaludku a horních cest dýchacích
- 1 - 2 stroužky česneku
- denně 1 nálevový sáček žaludečního čaje (s tím si nejsem jistá, napadl mě proto, že obsahuje pelyněk a mohl by být spolu s česnekem počáteční fází k vyhubení potvor parazitů. Ale možná je to nesmysl (?)
15. den
- lehký ovocný / džusový den bez česneku
16. den
- ŠANKAPRAKŠALÁNA
17. den
- lehká strava a odpočinek dle vašich rad
18. - 27. den
- HLADOVĚNÍ
- první 2 dny výplach žaludku, další dny ne
- po celou dobu hladovky kdykoliv pročištění horních dutin
28. - 29. den
- lehká strava dle rad před JATERNÍ OČISTOU
30. den
- JATERNÍ OČISTA
31. - 40. den
- lehká strava a klasicky běžná živá strava, kterou tady na webu znám a řídím se jí
- pelyňková 21-denní kůra - boj proti parazitům (pelyněk pravý rozmixovat a toho prášku první den 1/3 lžičky 3x denně před jídlem, další den 1/2 lžičky 3x denně před jídlem, další den celá lžička 3x denně před jídlem a potom stále toto množství celkem tři týdny. Po ukončení této základní kůry se přechází na půl polévkové lžíce jednou týdně před obědem).
Pak dle času co nejdříve dát zase šankaprakš. a jaterní očistu aspoň 5x, aby došlo v důkladnému pročištění. Výplachy žaludku - tím, že se nepřejídám, zařadit dál např. 1x denně.
Jde mi hlavně asi o tu návaznost hladovky 2 dny po šankaprakšaláně, šanka v sobotu, hladovka od pondělí. Tedy pokud půjde vše bez problémů. Myslím si, že by v tom neměl být problém, nevidím důvod, proč by střevo nemohlo dva dny po razantím průplachu opět odpočinout kvůli hladovce, ale raději se ptám.
Děkuji moc!