taurus píše:
Pekny den pane Jardo,
jiz dlouhou dobu procitam Vase stranky, dekuju za podnetne informace.
Nejakou dobu beru MMS, momentalne provadim klystyry s vodou, davam 3kapky MMS nebo urinu. Postupem casu se mi podarilo se propracovat i na 15min zadrzeni. Mam za sebou 1.ocistu jater.
Prejdu tedy k memu problemu (problemum). Z duvodu velke stresove zateze v posledních letech jsem je stravila jako v deziluzi, piti da se rict na dennim poradku, ale ne zase alkoholismus, proste jen odreagovani po vecerech. Z toho pramenici psychika na nule, tusim, ze i silne prekyseleni organismu - silene bolesti kloubu, bolesti hlavy, apatie, navaly vzteku, extremne sucha kuze, akne
ovlivnene cyklem, celkove katastroficka plet - seda bez lesku, rozsirene pory, cerne tecky, pigmentove skvrny zejmena kolem ust (cele zazloutle), nad korenem nosu a jedna pod levym okem. Velke padani vlasu- navsteva kožního (reseni tabletky na doplneni vitanimu a mineralu, negativni testy na stitnou zlazu, kofeinovy sampon a tonikum pro zeny po 40 (?), methionin. Jelikoz jsem nechtela prijit o vsechny vlasy, rady jsem nasledovala, jeste jsem si poridila biosil, panthenol, pivovarske kvasnice. Cca do dvou mesicu byl problem s padanim vyresen a zda se, ze i nove rostou. Ovsem problem s kuzi - extremne vysusena pokozka prevazne na pazich zezadu a zepredu zustal nevyresen. Soubezne s tim zacatkem padani vlasu se udaly pozitivni zmeny, ubylo stresu a postupne jsem zacala videt zivot optimisticteji. Je to par mesicu co nepiji. Pokud to spolecenost vyzaduje, dam si ze slusnosti. Tusim, ze mi od toho pomohla i chlorella, kterou jsem brala dvakrat tri tydny s tydenni pauzou. Sucha pokozka téměř zmizela.
Další věci, co me trapi - hemoroidy, nocni krece, na jednom lytku viditelnejsi (asi) krecove zily, ale jista si nejsem, hodne bilych skvrn po tele-jakoby bez pigmentu, ted pri opalovani to hodne vystoupi (vitiligo to neni, to vypada daleko hur dle fotek na netu). A pak hodne utvaru v prsech. Na vysetreni jsem se zatim neodhodlala, ale mam je uz od puberty. A hodne se mi zacaly kazit zuby, jsou zazloutle a na jednom se mi narusila sklovina. Taky se mi za ty dva roky extremne zvysilo ochlupeni v obliceji. To vubec netusim, s cim by to mohlo souviset - hormonalni zmeny? Dalsim problemem bolestiva mestruace, kdy bolesti se upravi jen, když jim bez uletu.
Ted k memu stravovani, cca 13let jsem vegetarian, byla jsem i vegan, ale radeji jsem se vratila zpet k vegetarianstvi (jak jsem byla hloupa). Cca dva roky zpet jsem vysadila mlecne vyrobky. Je mozne, ze takove omezeni ve strave spolu s velkym prijmem alkoholu me problemy vyvolal a zhoršil? Jiste kombinace obojiho. Na kazdy pad mi zmizela moje alergie i migreny (rapidni zhorseni nastalo po nasazeni H.A. kolem 2003 na cca rok) Ted ji mam jednou za cas, kdyz mam nejaky ulet anebo kdyz se cistim.
Mohla bych Vas poprosit o radu, jak na ty prsa, plet, hemoroidy atd. Nejaky uceleny seznam, jake vitaminy a mineraly doplnit, kdy brat a co naopak vyloucit, aby se to nefackovalo dohromady. Je mi 29 a BMI mam kol 19
Pokud si najdete chvilku na odpoved, budu Vam moc vdecna.
S mnoha diky za kazdou radu a pranim krasnych dnu,
t.
Tak z uvedeného bych to viděl na rozhozené hormony a minerály, přičemž především hořčík by pomohl určitě a celkem okamžitě, ale ne na všechno. Postavit celý program, to není možné, to bych vás musel vidět, takto je to čarování z vody, ale i tak máte celkem slušné možnosti. Jedna je zajít za lékařem, nebo rovnou do laborky a nechat si udělat všechny minerály, které vám za rozumnou cenu udělají, nebo si nechat udělat vlasovou analýzu a ta odpoví prakticky na všechno. Tyto výsledky již se mnou můžete rozebrat telefonem, nebo přes skype a já vám povím co s tím. Zatím můžete naslepo dodávat hořčík, udělat si testy na jód a celkově dorovnat vitamíny, přičemž těch ve vodě rozpustných se vůbec bát nemusíte a vitamín E bych dodával minimálně dva měsíce také, tím se nic pokazit nedá. Jednoznačně dorovnat omega 3 mastnou kyselinu a podpořit hormonální balanc, na což je výborný čaj z kotvičníku, který bude co nevidět i v nabídce, ale určitě se dá koupit na mnoha dalších místech.