laco píše:
diky,
tak vcera stolica nebola aj ked skoro
,dnes rano bola a v mega mnozstve [ hruba dlha ], no som zvedavy ,asi sa to uz zlepsuje ,
inak som opat rozmyslal
, ked mi to travenie fungovalo OK, a postupne som si daval jogurt, druhy , trochu chleba, neskor 3-4 jogurty, tak teraz si spominam ze po par dnoch blbnutia sa trosku zhorsilo vyprazdnovanie , dal som klystyr a znova to bolo OK, teda cely problematika vyprazdnovania u mna moze byt v tych kvasinkach resp, kandide? kedze stravu jem taku ze proste to musi ist von u zdraveho cloveka, kedze vlakninu mam dost, pijem dost, cistim sa, atd.. Cize tie bakterie je moj hlavny problem ked sa premnozia po jedeni varenych jedal ? Resp. ked ich vyhubim tak sa aj obnovi tvorba HCl , prestane grganie, naduvanie . Moze to tak byt ?
Totiz hladam tu hlavnu vec ktora mi zrobi zle a ak je to tak , je super vediet co je ta pricina. Len ked som bol u doktorky ze ma naduva robola mi ultrazvuk creva a povedala ze vsetko je OK, oni su uplne mimo ked tieto veci neberu vaznejsie ? AKo viem ze su mimo/biznis atd. ale zeby az tak naschval?
Inak ktora/e zeleninova stava je dobra na hojenie trhliny ? Hygiena je dolezita, rychla chodza, na stranke neviem ci poznate
http://www.sk2.goo.cz , uvadzaju na hemeroidy tieto stavy :
Draslík (karotka, celer, petržel, špenát)
Karotka a špenát
Karotka, špenát, tuřín a řeřicha potoční
,lenze hemoroid je trosku ina vec ako trhlina , dolezite asi bude mat makku pravidelnu stolicu ale nieco na urychlenie hojenia toho tkanive mate nejaky tip ? Cital som [
http://www.solen.sk/index.php?page=pdf_view&pdf_id=3423&magazine_id=12 ze oxid dustany pomaha hojit , patral som v ktorych potravinach sa to nachadza ale okrem pohanky som nenasiel nic.
Kupil som si tiez pohar s pravotocivou spiralou(keltska spiralal), a pred chvilkou som cital o potravinach s radiaciou , takze ma to nieco do seba ta spirala a niesu to vyhodene peniaze
.
Este 1 vec k odstavovacu, je to fakt velky rozdiel v objeme vylisovanej stavy oproti klasickemu odstavovacu ?
Jee zase vela som popisal .
Pardon.
Vdaka
Dobry vecer prajme pan Jardo,
hlasim sa po asi po roku od posledneho prispevku
,viem ze nemate cas tak len zhrniem ako to bolo od 1.1.2010 a ako to je teraz, v podstate sa stravujem raw , na zaklade vasich rad za cca 4-5 mesiace som sa zbavil problemov ktore mi branili v normalnom zivote ( nepravidelne vyprazdnovanie, naduvanie , grganie , bolesti krizov, atd atd,..) , po prechode na surovu stravu po spominanom casovom obdobi a cisteni tela nastal zvrat o 100% k zlepseniu stavu.
Uzasny pocit. Avsak ako casto piseste ludska blbost a to ze clovek sa vlastne vyliecit nechce zapricinilo to ze som si svoj stav rozhaadzal a pokazil. Tento stav nastal asi po pol rocnom 'harmonickom' stave. Asi od nov-decembra som bol nedisciplinovany a tym padom nadobudnuty stav sa zhorsil aj ked klystir sluzil ako pomocna ruka. Napisal by som skor samozrejme ale viem kde bola pricina ( disciplina = kvasinky+znizenie HCl) zhorseneho stavu a tym padom som sa hambil aj nieco od Vas ziadat kedze Vase rady boli napisane jasne a priamo.
Momentalne pomalicky sa vraciam do stavu z pred roka. Aj ked stale blbnem so 'zakaznym' jedlom. V januari som si zakupil Angel-a (mali ste pravdu s mnozstvom aj kvalitou..). Teraz sa snazim obnovit Hcl aj ked to nemam otestovane so sodou viem ze jej ma malo kedze grgam po jedle ale myslim ze sa to zlepsuje. ( robim stavy a salaty zo zeleniny ktore podporuju tvorbu HCl, ako zeler, cerv. kapusta, cilly, ocot .....) . Kvasinky myslim ze som eliminoval aj ked urcite nie dostatocne. Kazdopadne nedavno mi dosli vysledky z vlasovej analyzy a to je to co by som sa chcel opytat na Vase rady. Prikladam asi to najpodstatnejsie z pdf suboru a to grafy. Nadseny z vysledkov velmi niesom pravdu povediac a takisto nechcem experimentovat v zmysle, uberiem tam a pridam tam ,nakolko to je asi komplexnejsi problem a nepoznam nikoho okrem Vas kto do toho vidi a rozumie.
TIez viem ze toto je na dlhsie rozpravanie asi a tak by som rad vedel ci este existuje moznost Vas navstivit a prebrat resp. vysetrit. Nakolko mam stale problemy s koznymi vyrastkami a tukovymi gulkami...A cez web to asi nieje mozne spravne odhadnut..
Tie vysledky z grafov prikladam len preto kedze v utorok idem znova na dovolenku, tesim lebo ked ste mi pisali ze stres robi svoje tak myslim ze mozem potvrdit Vase slova. Tesim na oddych a klud. TIe vysledky fakt len na ukazku aa ak si najdete cas , bol by som vdacny za rady aby som este viac nezvysil nepomer prvkov.
P.S. plno veci som zabudol spomenut....
DAkujem