Jarda píše:
Ten postup je celkem v pořádku, ale ta sůl je vhodnější Epsomská, celý návod nyní zveřejňuji v časopise Recepty prima nápadů a časem jej umístím i na stránky, ale nějak to nestíhám.
Znám jak slušného Oberonistu, tak špičkovou diagnostičku na Salvii, ale je to Brno a Uherský Brod. Pokud je to pro vás vhodné z pohledu regionu, tak mě zavolejte, já vám k tomu něco vysvětlím a dám spojení, protože takto je zveřejňovat rozhodně nemíním.
Na základě odpovědi p. Jardy na SZ přidávám přímo sem:
"Dobrý den, jsem tu nová, ale věřím, že mě sem osud sám navedl. Od svých 13let mám sníženou funkci štítné žlázy - tzn. že již 14let beru léky(nejdříve Euthyrox a poté Letrox). Již rok se snažím najít přirozenou cestu, jak ŠŽ pomoci. Lékař mi řekl, že to není možné, ale po detoxikační kúře (12dní jím pouze ovoce a zeleninu), kterou si třetím rokem dávám na jaře, se mi vždy hodnoty na pár měsíců zlepší a musí mi ubrat hormony. Takže jsem přesvědčena, že vaší metodou tomu mohu pomoci. Jen přesně nevím co a jak - vše ještě musím nastudovat, ale jsem rozhodnutá změnit životní styl a tím i pomoci té mé ŠŽ. Ještě nevím jak si dělat čerstvé šťávy po dobu pracovní doby, to by mi asi zaměstnavatel nedovolil. Každopádně šíleně ujíždím na sladké (i když obézní nejsem, jen mám silná stehna) a proto bych se chtěla zeptat, zda byste mi nedal kontakt na tu diagnostičku v Brně. Je dost možné, že mě trápí ta Kandida.
Děkuji za kontakt a i případné postřehy k mému textu"
Pane Jardo, ještě mě napadlo, že jsem Vám měla napsat, že jsme se s manželem před půl rokem rozhodli vysadit antikoncepci a prozatím jsem za toho půl roku bez antikoncepce měla menstruaci pouze jednou. Pokus o miminko bude zřejmě složitější a popravdě bych dala raději nejdřív do kupy sama sebe a potom se teprve o něco snažila. Nevím jestli to má nějakou spojitost se ŠŽ. Ale jsem z toho docela nešťastná.
Na paní diagnostičku si klidně počkám do listopadu, to mi vůbec nevadí, hlavně že to nějak zjistím!
Děkuji!