pv33 píše:
Neveris ani na cloudbuster a prace Wilhelma Reicha? Cetl jsi o nem neco?
Co se tyka tech pryskyricovych orgonitu, tak mi to moc neodpovida Reichovym pokusum s orgonem. Ale co jsem cetl od Reicha pusobi docela presvedcive. A verohodnost zvysily jeste americke urady, ktere naridily vsechny Reichovy knihy spalit. Ale nikdy jsem se nedostal k tomu vyrobit treba cloudbuster, takze overene nic nemam.
Verim pouze tomu, co si sam overim, ze funguje. Tohohle orgonitu ma zena plny pokoj, takze ten urcite nefunguje tak, jak je popsano, jedine co jsem zjistil, tak hromada kovovych pilin, ktere orgonit obsahuje, ve svem okoli tlumi elektromagneticke zareni, ale nijak vyrazne. Cloudbustery jsem nijak neoveroval, takze se k tomu nemohu vyjadrit. Pokud je nekdo schopen opakovane predvezt, ze to funguje, rad se na to podivam.

Vyzkousenou mam treba magnetoterapii, ta prokazatelne funguje. Vyzkouseny mam prostor pyramidy, ten take funguje. Vyzkousene mam svetlo laseru, infra zareni a slunecni svetlo, to take funguje. Vyzkousenu mam Faradayovu klec, ta take prokazatelne funguje. Vyzkousene mam nektere veci od Tesly, ty take funguji.

Inzenyr