Alex píše:
Zdravim p. Jarda,
tak dnes mi prisiel ten "
Probazen chlor sok" od
http://www.proxim-pu.cz/?p=bazen1.
Po otvoreni pixle vo mne ten zapach chloru vzbudil dost velky respekt
tak som skusil ako vy v pokuse dat do kapsle 0 nejaku cca polku a pozoroval som v pohari za kolko sa kapsula rozpusti. Bolo to par minut ale vy pisete v tom pokuse ze "burliva reakcia" co som jaksi nespozoroval. Potom som do novej vody vysypal pol lyzicky, ze co to bude robit a jedine co sa dialo, ze tie granulky sa rozpustali a cela voda zacala mat taky biely nadych. Je to ok? Neviem ci mam tie granulky este rozomlet. Ako hovorim mam este k tomu respekt ale zase na druhej strane na obale je jasne napisalne ze obsahuje
Chlornan Vapenaty 1000g/1Kg takze verim ze to aj je chlornan vapenaty
Uzivanie som si precital, dava sa 20-30 min po jedle najprv tretinova 1x potom 2x denne atd...Pisali ste aj ze moze nastat problem ked si telo nevytvara dost vlastnej hcl, aky ? Lebo Kyselina chlorna sa tvori spojenim chlornanu vapenateho s vodou. To sa zrejme deje pri poziti kapsule a zapitim znacnnym mnozstvom vody v zaludku. Aku ulohu tam ma potom vlastna hcl ? A da sa mms2 pouzivat aj vonkajsie napr kupele ako mms1 ?
Btw mojemu otcovi diagnostikovali pred nejakym casom rakovinu prostaty, zatial je na hormonoch ale tlacim ho postupne k mms1 a mms2 a zmene jedalnicka, markery su zatial v norme ale prognoza je ze sa to neda uplne odstranit, takze uvidime po case, nebohy dedo mal rakovinu prostaty tiez takze je velka sanca ze to fasnem aj ja cize sa pripravujem
Inak na obale je napisane, Prva pomoc:
pri poziti: Postihnutemu dajte vypit 3-4 pohare vody pokial mozno s 5 tabletami cierneho uhlia Nevyvolavajte zvracanie
Takze nejako jedovate to nemoze byt a este pri takych malych davkach, napr ked sa len zacina. Cize to by bolo ok.
A este dotaz k tomu rozomletiu na prach alebo nie, co by sa stalo keby sa cely obsah tobolky dokonale nerozpustil v zaludku ale putoval by do creva samozrejme za sprievodu vody? Lebo aj pri rozpusteni v zaludku tato voda tiez putuje crevami az do hrubeho, kde sa vstrebava.
Ono pokud si k tomu člověk čichne, tak se mu hned rozsvítí jodovky a většinou se lekne, ale zase tak velké svinstvo to není. Podle toho co popisujete, jde o správný produkt, čili toho bych se tolik nebál. Dávkování evidentně ovládáte, a vlastní HCl je nutná kvůli případné nevolnosti, protože pokud je žaludek již i tak zásaditý a vy do něj dáte louh, tak se může šprajcovat. Jinak na koupele je ideální a třeba plíseň na nohách chcípne prakticky okamžitě. Na rakovinu prostaty je dobré hlavně MMS2, nebo kombinace obou MMS, velké dávky zinku, jódu a mědi, prostě všeho co plísně nemusejí, protože rak prostaty je vlastně plíseň. Rakovina se zdědit nedá, to je blbost, zdědí se stravovací a životní návyky. Vaše obavy chápu, sám jsem si zpočátku také tím zatěžoval hlavu. Nyní to vozím všude sebou a pokud sním nějaké nevhodné jídlo, tak ho běžně zajídám chlorovým vápnem a ne zrovna malou dávkou, čili se toho zase tolik bát nemusíte. Osobně jsem nějakou dobu ze studijních důvodů bral 12 plných tobolek velikosti 0 denně a mimo to, že mě šel chlór i z uší se nic divného nedělo, přičemž granulky nijak nedrtím. Pokud by tam takové riziko bylo, tak se to u někoho již projevilo a nikdy jsem o takovém případu nečetl.