Irena píše:
Dobrý den,
Mám na Vás prosbu ohledně zdravotního stavu, s kterým si již nevím rady..
Začátkem roku 2008 mě začaly poletovat před okem /více levým/ různé pavučinky, někdy i jakoby tečky zespoda oka a hlavně při pohybu oka, které jsem dříve určitě nerozpoznávala. Na oční kontrole v únoru téhož roku mi paní doktorka zjistila zvýšený nitrooční tlak konkrétně 21 a 22 a dostala jsem kapky do očí Betoptic 0,5, ale říkala, že to nesouvisí s těmi /zákalky/ v oku, ty že jsou neškodné konkrétně, že jsou ve sklivci oka.. Špatně, ale přeci jsem se s nimi snažila /a dodnes snažím/ sžít.. každopádně kapky beru každé ráno a i večer opravdu pravidelně, ale na kontrolách cca po 3 měsích naposledy letos v únoru jsem měla hodnoty 17 a 23, v prosinci loňského roku pak 20 a 25, čili pořád lehce nad průměrem..ale k lékaři chodím..
V dubnu roku 2008 mi jakoby zalehlo ucho, tak jsem protože mi začalo šumět, občas zvonit, pískat, pak jakoby cikády – bzukot cvrčku /asi vypadám jak blázen, že?/, ale šla jsem i na ušní. Paní doktorka mě ucho vyčistila a ještě poslala, na vyšetření sluchu, což jsem měla ten rok v pořádku. V uchu mě šumělo ale pořád a tak jsem vloni byla u lékařky znovu, kde už jsem na tom samém vyšetření měla částečnou nedoslýchavost, tak jsem dostala prášky Betaserc 24, které beru taktéž 2x denně, ale šumí mi „ v hlavě“ dodnes. Byla jsem odeslána na různá vyšetření, RTG páteře-o.k., dále pak na neurologii, kam chodím, když mi dochází betaserc dodnes, prošla jsem vyšetření BAEPY, VEPY , EEG vše v normě. Dále pak CT mozku taktéž normální nález.Dále jsem byla na endokrinologii kde mi zjistili mírně nedostatečnou činnost štítné žlázy/lehkou subklinickou hypotyreozu/ a k lékům se přiřadil ještě LETROX. Takže k dnešnímu dni ráno polykám na lačno Letrox na štítnou žlázu, dále – protože jsem sezonní alergig tak Aerius/ten jen dočasně/ a 2 x denně kapu na snížení očního tlaku a 2 x denně beru Betaserc, leč mé potíže nevymizely, /ale ani se nehorší../Dále užívám 11 rokem antikoncepci, konkrétně Triregol vždy veče r l tabletu.
V loňském roce se mi snad poprvé v životě ještě na prstě udělala bradavička a od té doby už asi 4 x další a v současné době jí mám u palce na ruce.. Netuším zda vše souvisí, většinou léčím každý problém zvlášt /oční, ORL, neurologie, endokrinologie a nyní ještě kožní.
Letos mi bude 44 let a do roku 2008 jsem byla bez potíží. ¨
Tatínek mi zemřel v roce 2004 na tumor mozku/v 61 letech/, maminka v roce 2007 náhlá smrt nejspíše embolie /62 let/. V roce 2007 v létě jsem dostala při volejbalu otřesnou ránu nakopnutým koženým míčem do tváře, až jsem měla jiskřičky před očima, ale ty zákalky začaly až o takový půl rok později. Taktéž jsem se v roce 2007 rozváděla a měla potíže se synem ve škole..Píšu vše protože to pořád honím v hlavě zda něco z toho s něčím nesouvisí.. moc děkuji za raduu.
Tak ze všeho nejméně, celé to vaše dilema, souvisí s tím míčem. Můj názor je, že psychický tlak v posledních letech, dorazil váš organizmus po stránce překyselení a nyní se nacházíte ve stavu silné acidózy, která je příčinou většiny vašich současných potíží. Zdatně ji zvyšujete těmi prášky a není se čemu divit, že se přidávají jak další potíže, tak další pilule. Cesta z tohoto smrtícího kruhu je jednoduchá, musíte se odkyselit a upravit si minerální rovnováhu, hlavně dodat hořčík, což zřejmě souvisí s tím uchem. Velice by jste měla zvážit užívání antikoncepce, ničí játra a pokud je to jen trochu možné, tak ji ukončit. Vyčistit střeva a játra, porovnat si psychiku a začít žít, to co popisujete, bude za chvíli živoření a asi není vaším cílem se k němu propracovat, což se takto jistě povede.