Sara111 píše:
Dobry den,děkuji za odpověď.
Impetigo vypadá, že zmizelo,ale někdy se mi stalo, že po pár dnech se ze zase obějevilo,takže ještě dodržuji prrotikvasinkovou dietu a ráno a večer kol.stříbro,okolo oběda extrakt z grepových jader,mezi jídly lichořešišnici a k tomu ještě ráno a večer ty čistící tablety s tužebníkem,propolisem atd. Problém je, že mě začali dost bolet ledviny a někdy pálení v močové trubici. Nemůže to být tím kvantem přírodních antibiotik a tak? Nemám začít něco ubírat nebo už přestat užívat např.to koloidní stříbro vnitřně?Všimla jsem si také, že moje stříbro obsahuje 20ppmAg. Ještě jsem se chtěla zmínit,že pořád trochu hubnu a moje BMI už je 16,9.
Sehnala jsem kozí farmu takže si budu dělat kefírky,ale zatím mám jen syrovátku, je možné při dietě jí pít nebo je také vhodná na klistýr? A ještě mám dotaz,večeřím po 17.h. Spát chodím do 23.h. Ale v 20.h mi už kručí v břiše.Tuků zařazuji dost.je možné třeba ještě pít kefír nebo ovocné a zeleninové šťávy např. v 20.h.?
Moc děkuji.
Na ty ledviny jsem zařadila ráno a večer trochu koncentrátu z brusinek,ale moc to nepomáhá......
A ještě mi přišel Oxy-oxc - mám ho také zařadit,popř. jak když ráno jím ovoce-antioxidant?
děkuji
A ještě jeden dotaz.Mohou se při kvasinkové dietě polévky?Myslím zeleninové např. brokolicová rozmixovaná s vodou zel.bujoném,česnekem majoránkou nebo fazolová?
Moc děkuji
Netuším, jak by vám uvedené, silně protizánětlivé, věci mohly záněty vyvolávat, to spíše budete mít vysoké pH a to záněty močových cest vytvářet umí. Hubnutí je otázka původní váhy a stupně zanesení, většinou to nijak nespraví ani velké porce jídla. Syrovátku pít určitě můžete tím se nic pokazit nedá. Jíst po 20 hodině je nesmysl, to si akorát způsobíte nějaké další potíže. Brusinky musíte dávat tak polévkovou lžíci a rozmixované ve vodě jako džus. Ten přípravek OXY-OXC má svoje doporučené odstupy od jídla a dle toho se užívá. Polévky já nedoporučuji jíst nikomu, je to blbost, kterou geneticky neumíme a je vhodné se jich vzdát.