Jarda píše:
Ledviny jsou filtr a ten potřebuje vyprat, nic jiného tam nehledejte. Jedna kůra zpravidla stačí, ale neměl by to zkoušet člověk s ledvinovými kameny, protože se mohou seknout, pokud rovnou nevyjdou a to dost bolí. Vyjdou sice slušné kousky, ale vždy se to povést nemusí, záleží na typu a tvaru kamene. V těchto případech je třeba dodat po dobu 2-3 měsíců velké dávky hořčíku, které zpravidla kámen celkem bez potíží rozpustí a pak se to dá takto dočistit. Z tohoto pohledu je vhodné si nechat udělat sono ledvin a máte klid, že se tam nic nekousne.
zdravim,
zde pisete ,ze v pripade ledvinovych kamenu je treba uzivat velke davky horciku pro jejich rozpusteni , v jinem vlakne jsem zase cetl ,ze pri rovnani deficitu horciku se muzou ledvinove kameny vytvaret a je treba brat vit. B6 , v pripade ze jsem od posledni ocisty ledvin do sebe naladoval celkem cca 0,5-0,6kg horciku a zadny B6 jsem v tabletach neuzival, je velka sance ze budu nejake kameny mit a mam tedy predtim uzivat nejaky cas B6?
dale by me zajimalo jestli pri ociste lymfy je mozne misto grepu s citronem pit pomeranc s citronem, nevim proc, ale nikde v okoli nemaji vubec zadne grepy,byl sem ve trech retezcich, bohuzel jsem to ale zjistil az dnes rano kdyz jsem vypil davku soli,takze jsem nakoupil pomerance a jedu to s pomeranci
Dekuji moc za info