Selský rozum píše:
Zdravím. Nevím, jestli to tu někde je, ale zajímalo by mě, co pan Jarda vystudoval a nebo jaké má zkušenosti z praxe s bílými "jedy", jak je on sám pojmenoval či s jinými haněnými potravinami. Já osobně se věnuji potravinám celý život a vždy všechny informace zkoumám ze všech stran, řádně si je ověřím a nikdy bych nikam nenapsala nic, co jsem si neověřila HLAVNĚ V PRAXI.
Z článku pana Jardy mě jímá hrůza, protože z něho dýchá fanatismus vyvozený ze spousty teoretických polopravd, které někde zachytil zkomolené jako při hře na tichou poštu a aniž by je dále zkoumal nebo prakticky ověřoval, ventiluje je beze studu dál jako nad slunce jasnější věc, o níž nelze pochybovat.
Možná tento příspěvek odstraníte, aby o pravdivosti vašich sdělení někdo nezačal pochybovat, ale už to, že si to přečtete vy je pro mě úspěch.
Přeju pěkný den a více pravdy ve vašich sděleních.
Vzdělání v oboru určitě nemám, tím vás asi potěším. Jsem truhlář s následným vzděláním v umělecko průmyslovém oboru, tedy o stravě a zdraví ani prd. U praxe to je jiné, protože s tím co zde uvádím mám vlastní zkušenosti, sice zatím pouze 27 let, ale i tak bych řekl, že docela slušné. To, že se něčemu člověk věnuje celý život, naprosto neznamená, že o tom něco ví, sám znám mnoho lidí, kteří mají několik titulů před i za jménem a přesto neznají základní souvislosti, ale to není potřeba, za to se ty tituly nedávají. Fanatizmus vypadá trochu jinak, já nikoho nenutím, ani nepřesvědčuji, pouze odpovídám na dotazy, to je moje svobodná vůle, přičemž ti co je čtou, to zase dělají ze své svobodné vůle. Tomu se v civilizovaných krajinách říká svoboda slova, ale chápu, že zde to neplatí, nicméně se o to stejně pokouším. Odstraňovat nic nebudu, to dělám pouze u sprostých příspěvků, je to váš názor a nemíním vám ho brát. Každému zde radím, aby nevěřil nikomu, ani mě, ale pouze sám sobě, to je jediné na co se člověk může v životě spolehnout a to každému doporučuji.