topper1982 píše:
Zdravim Vas pan Jarda,
Som mladsi muz stihlejsej postavy a asi nie som jediny, ktoreho trapi problem slabsej erekcie pripadne znizenej potencie. Kedysi som pocas strednej skoly cvicil rekeacne vo fitku proste v posilovni a vtedy som sa aj prejedal aby som nabral svalovu hmotu. Lenze som jedol aj nezdrave jedla a kadeco a teraz zistujem ze to mohlo sposobit ze organizmus vdaka prekysleniu nie je schopny mat uz kvalitnu erekciu.
Chcem sa opytat nakolko uz jem zdravsie a menej co by som mal uzivat pripadne ake doplnky mineraly vitaminy alebo co jest aby sa telo dostalo do bojovej pohotovosti aj v posteli s priatelkou a aby som ako sa vravi fungoval. Viem ze kotvicnik je vcelku prospesny ale vraj caj je malo ucinny a tabletky zase mi pripadau drahe a clovek ani nevie co v nich skutocne je. Napadlo ma ci nahodou nejake oleje alebo oriesky, alebo nejake zeleninove stavy by nemohli pomoct dostat telo do formy lenze zrejem je to beh na dlhsie trate a nebude to za dva tri dni ani tyzdne.
Ak sa na Vas pan Jarda uz obratil niekto s prosbou co jest co nejest ak clovek chce fugovat aj v posteli a zachovat si tak svoju muznost tak sa ospravedlnujem ale nenasiel som to na tomto fore a aj ked je to tema trosku citlivejsia myslim ze tiez suvisi zo zdravim a zdravou vyzivou kedze chore telo ako vieme nemoze fungovat ani v tomto smere teda pri sexe. Otazkou ostava ak uz teda nechcem modru tabletku ako najjednoduchsie logicky a spravne zacat jest pripadne co jest aby sa pohlavne hormony opat tvorili a aby clovek si mohol uzit aj milovanie ktore patri medzi nase prirodene fyziologicke potreby.
Skusam ginko, kotvicnik, nejaky ten zinok v tabletach ale vysledky nie su nejako slavne a pritom som stihly mladsi a myslim ze vceku pri sile , rad sportujem nie som domased. Ked si odmyslim psychiku tak fakt neviem v com moze byt problem
hmmm
nehladajte čo mate zobrať, ale počuvajte svoje telo. Erekcia a podobne stavy vznikaju v mozgu. A stres, zhon, cukrovka, nespavosť ten stav zhoršujú, hladať spásu v tabletkách je hluposť ak nie ste chorí, alebo máte zlu krv. Jedzte vela zeleniny, delenu stravu, ryžu, zemiaky vyrovnajte v tele jing jang... , vela sa pohybujte, nechajte svoje telo vyčerpať športom a uvidite že sa vám vráti a péro vám bude stáť. Tabletky a všeljaké prášky vám su len na škodu.