Jarda píše:
Ono se to takto špatně odhaduje, tam může být neuvěřitelné množství příčin a ta sirná patlanice by opravdu krev zásadně ředit neměla, ale vše je možné, proto to uvádím. Určitě by bylo vhodné pojídat potraviny s rutinem, tedy borůvky, pohanku, rakytník , případně si koupit v lékárně Ascorutin a mělo by to krvácení zastavit.
Zdravím Vás Jarda, dnes som si bola pre výsledky krvi, krvný obraz v poriadku, anemická nie som, jedine čo som mala veľa kyseliny askorbovej v moči, čo na doktorka sprdla, že na čo si dávam céčko, keď jem veľa ovocia a zeleniny
no nehádala som sa
čo však nebolo dobre, mám hyperfunkciu štítnej žľazy, údaje čo sú vo výsledkoch- norma je 0.50-5.00, ja mám 9.085 mIU. Doktorka povedala, že to nie je moc, ale že by to s mojim problémom mohlo súvisieť. Takže idem na endokrinológiu. Čaká ma ďalej návšteva cievneho a hematológie. Dnes som išla dlhšie pešo a večer som začala mať divný pocit v nohách, ktorý vyustil až do hraničného stavu, kedy som mala pocit, že mi nohy úplne odídu. Na hranici kŕču, mravenčenie. Na manželov podnet som si dala lexaurin (!) a do krátkeho času problém takmer vymizol, to len pre obraz, v akom stave sa nachádza moja psychika. Som dlhodobo v strese a mám pocit, že odkedy sa snažím zdravo žiť a veci okolo toho, kopia sa mi zdravotné problémy. Vyním z toho však psychiku, ktorú budem musieť riešiť.
Lugol som zrovna pred pár dňami prestala brat,
lebo som si namerala teplotu 36.7 dva dni so sebe. Mohla som niečo prešvihnúť ?