Ahoj!
Myslím že je škoda že téma MSM je tak trochu zastrčené v kategorii inzerce a dobré tipy.Je to škoda proto,že co jsem ho vyzkoušel tak s ním už nechci přestávat a vsadím se že budete mít podobné zkušenosti.
Takže jak na mě působí:
1)Po dvoudením herxheimeru mi asi uplně zlikvidoval kandidu a vyhnal ze mě parazity-poznám to podle znatelně lepšího trávení a žádného nadýmání.
2)Je to obrovský životabudič,lepší než kafe nebo vit.C a pro mě není dobré ho brát odpoledne protože chci v klidu v 10 hodin usnout a nemít chuť stále něco tvořit
3)Odstranil mi z těla veškerou bolest kloubů,svalů,vředu?(nevím to jistě,na vyšetření jsem nebyl,ale už to nebolí),zad.Jako výkonostní sportovec se nyní cítím jak robot který zvládne naprosto všechno.
4)Dá se použít i lokálně na klouby rozetřením obsahu kapsle na bolavé místo,kde tlumí zánět,okamžitě se vstřebává-poznám to podle návalu energie krátce po rozetření.Zkouším to teď dávat s bylinkovým krémem na kolena ale je mi z toho občas chvilenku šoufl takže to musím ještě vychytat.
Dávkování bude asi individuální,u mě se to ustálilo na 2g denně+mazání kloubů 1g.Zkoušel jsem i víc ale už to byla síla,tak postupuju pomalu.Mám knížku kde doporučují lidem se silnou bolestí i 40g denně jako sytící fázi ale vždy vystoupat pomalu.Píšou tam že to hodně lidem pomohlo dokonce z invalidního vozíku.
Pokud budete mít další zkušenosti tak pište,průběžně je sem budu házet taky.