guitarhero píše:
Dobrý den Jardo,
Chtěl bych Vás poprosit o názor či radu. Můj dotaz je trochu delší.
V cca 19letech jsem prodělal mononukleozu a kolem 25 mi zjistili chlamydie. Většina to tu zná - začaly kolečka u doktorů úplně bez výsledků a nakonec to skončilo tak, že bych do sebe měl začít cpát celej rok ATB. Není zapotřebí mít velký zkušenosti na to aby člověk zjistil, že tu něco nehraje. Změnil jsem od základů dost věcí (jsem na začátku) a začal jsem dělat očistu jater podle vašeho návodu (zatím 2x).
První očista byla hrozná. Bylo mi opravdu hrozně špatně, ale ne ze špatného provedení očisty (asi sůl). Ve stolici bylo samé žluté jakoby smetí a cholesterolové filmy(hodně).
Zbytek týdne byl docela ok. Na dva dny mi zmizel povlak z jazyka a oči nebyly ve spod bělma zažloutlé.
Při druhé očistě už to v průběhu procedury nebylo tak hrozné, ale to co přišlo při vyprazdnování mě docela šokolo.
Po každé stolici šli ven hrsti žlučových kamenů jak popisujete na stránkách (velikost 0,5cm) a pořád a pořád. Dokonce i druhý den. Nechci to úplně drsně rozepisovat, ale i nějaký hleny...je to možný?
Ten samý den mě pak začali bolet mandle a pálelo mě v krku, lehké bolesti těla. Měl jsem popraskané žilky v očích, sucho v puse.Celý týden mi nebylo vůbec dobře.
Je mi 27let a vůbec jsem nečekal, že v sobě mám takovej sajrajt.
Ještě bych měl zmínit ,že denně piji cca litr zeleninových štáv a PH si držím přesně podle hodnot které uvádíte. Pro detoxikaci jsem se rozhodl zhruba před měsícem a pů a vyřadil jsem věci jako maso (jednou týdně) bílé jedy, mléčné výrobky (jen domácí kefír). Váha mi šla docela dolů, ale s tím jsem počítal a myslím si ,že pokud se srovnají játra tak se i váha srovná (BMI 20,2). Užívám olej z ostropestřce, čaj Lapacho a dělám si obden zelenej drink. Hořčík dodávám v tabletách a vitamín C také. A tedy můj dotaz.
Jaká je příčina těch bolestí a pálení v krku? Nemá to vazbu na lymfu? Dají se játra úplně zregenerovat při takovém zanesení a dostat se zase do dobré kondice?
Pokryjou zeleninové štávy v množství 1l (kombinace řepa,celer,mrkev,okurka,zelí) denní množství minerálů nebo se pletu?..asi se pletu že:)...
Chtěl bych se vyvarovat zbytečných chyb. ''Jediný'' a velký plus co jsem zatím zpozoroval je , že mi zesílely a přestaly padat vlasy.
Děkuji MOC za odpověd a vaše stránky.
Pavel
Tak možné je ledasco, lidé se mnoho let zahnojují a potom s otevřenou pusou zírají na výsledky své životosprávy. Bohužel nemám svolení od jednoho svého pacienta zveřejnit jeho výsledky z očist v průběhu jednoho roku, kdy skoro každých 14 dní vyloučil cca 2 dcl cholesterolových kamenů neuvěřitelné velikosti. Při vyloučení takového množství svinstva z jater se vyjeduje celý organizmus a proto zde radím dostat to ze sebe ráno co nejrychleji ven pomocí klystýrů. Příčina bolestí je tedy uvolněné množství kyselin, lymfa to pochopitelně také odnese a pozitivní zpráva nakonec, játra jsou nejlépe regenerovatelný orgán v celém těle. Na ty šťávy bych se nespoléhal i když asi ano, ale pro jistotu dejte něco navíc v pilulích.