no neviem, kam toto napisat, ale kedze sa domnievam, ze je to o kandide, tak asi sem
som 4. den na protokole 1000 s MMS a vcera sa mi stala divna vec, dnes som chcela robit ocistu pecene, no pokaslalo sa to, mala som teda vcera beztukovy den a poobede (mozno aj vplyvom nervov, bola som mierne rozculena), som dostala velke chutenstvo. ja ani neviem na co, proste sme boli aj na navsteve a tam je to vzdy tazsie. po navsteve som sla nakupovat a to uz som mala motaky hlavy a hmlisto pred ocami, to vsetko zo strasnej chute na sladke alebo slane, tak som stala pred pultom s cokoladami - mali v akcii studentsku pecat - a uz som ju sla dat dokosika, predstava, ze ju zerem, mi prinasala slabost do noh a opatovne hmly pred ocami, nadmernu slinotvorbu atd....
fujha, nakoniec som ju nekupila, ale domom som prisla taka vynervacena, ze som zjedla 3 velke krajce chleba s mastou a poriadnym mnozstvom cibule. nepomohlo. zajedla soim to 3 pancreolanmi a 30kv HCl.
vecer som sa uz na vsetko vykaslala, dala si cervene vino a zozrala 2 dobosky a celu cokoladu. bolo mi malo, tak som to este zajedla nejakmi zelatinovymi cukrikmi.
uz som bola vcelmu spokojna, aj kandida bola,moje creva vsak nie, najma dnes je to dovidenia.
ja mam pocit, ze ten moj stav bola reakcia kandidy an MMS, no poteebovala by som potvrdit, ci niekto z vas mal podobnu skusenost.
ja totizto mavam chutenstva, ale da sa to zvladnut a cielene si obcas dam nejaku prasarcinu, ale toto bolo akoby mimo mojej vole, no proste abstak ako delo.
este poznamocka, moze krmit lekorica kandidu?
to iam freeman- ocakavam na nejake nove super recepty, cosi podobne ako kefir so skoricou a steviou ci pohanka na sladko