pane jardo, odvezla jsem si od vás spoustu užitečných rad a návodů, ale ouplně jsem se zapomněla zeptat, jak a kdy jednotlivé doplňky užívat, aby se to nebilo...vůbec nevím, co můžu spolu, co nalačno, co po jídle a toto vlákno je tak strašně dlouhé, že mi bude trvat několik dní, to pročíst...abych nedělala zbytečné chyby, tak bych vás (nebo kohokoliv, kdo tu je dýl a má to v malíku) chtěla poprosit o komentář, co s čím z mého výběru...
od vás mám
kyselinu chlorovodíkovou
měď
mangan
lugolův roztok
B1
B5
lékořici
hořčík (ten jsem ještě nezačla užívat, protože jsem zatím nenašla, na jaké dávce se začíná, vím, že stopku nastavuje průjem, ale počáteční dávku jsem zatím nenašla, protože se vždycky začtu do nějakého vlákna a přestanu hledat
)
a k tomu ještě užívám
C (dělám si v průběhu dne, když mě to napadne)
Zn v chelátové vazbě
E
Selen
taky chci užívat to trojčátko s pelyňkem (zatím jsem nezačla) a to taky nevím, kdy zařadit...teď jsem jen na těch melounech (kéž bych vydržela tři týdny, zatím mám rekord monodiety jen dva týdny, ale nebyly to melouny), takže prostě kdykoliv jdu na meloun, kterej mám permanentně načatej na lince, tak do sebe lupnu nějakej vitamín, prostě abych to nejedla spolu, ale asi by bylo snazší to trošku sdružit, už jen proto, že takto na to musím myslet celej den a často něco vynechám.....
plus chci po té meloun kúře udělat očistu jater a nevím, jestli v ten den něco užívat nebo ne...radši snad ani ne nebo jo?
jo, a kapátka dnes dorazila, děkuju moc, i vaší paní