Pavel Veselý píše:
Tak pokud ti to doktoři nevysvětlili jinak(jestli jsi teda u nějakého byl)tak to kandidoza bude.Já jdu k doktorce vždy když se mi něco nezdá,protože 1)mám rád pohled na problém z několika stran(mudr,p.Jarda,příp. dedekkorenar) a 2)musim platit zdravotní pojištění tak proč bych tam nešel když je to gratis a většinou jako bonus dostanu odběr krve(mám dobrou doktorku).Zatím mudr musela vždy konstatovat:dokonale zdráv ale dej si občas kafe,máš nízkej tlak.Toto bohužel řekla i když jsem se moc fajně necejtil,proto jsem začal jezdit za Jardou.Jinak máš za sebou docela pěkné martirium,já bych ty půsty nedal,ještě na to nejsem připravenej(jednodenní v poho,nebo džusový ale jinak ne),a ještě navíc prý nemaj na kandidu žádný vliv,protože je v nás se všema těma breberkama proto aby nás po smrti zežrala takže když budeš hladovět tak si třeba může myslet že už s tebou bude brzy konec-tím neodsuzuji půsty,i ten jednodenní co občas dávám mi prospívá.
Jinak k těm doplňkům a bylinám-myslím že je potřeba tomu dopřát čas a nehrotit to,není to jako prášky od doktorů které řeší rychle důsledek ale né příčinu.Např. lichořeřešnice plně nastupuje až po 2 měsících užívání,ale stojí to za to.Problémy postupně přestanou nebo se zmírní a ty budeš mít čas promyslet jak dál a co a jakýma metodama to zdraví ještě vylepšit a né tam najednou v jednom týdnu nahrnout valník fungicidů a jinejch blivajzů a čekat že to hned zabere.Chce to prostě čas a trpělivost.Myslim že už jen to že jsi začal chodit sem ti do budoucna dává tak 90%ní záruku toho že budeš OK.
Ještě perlička z mé zkušenosti s MMS:když jsem byl zhruba na dávce 3x10kapek denně tak jsem ty brebery ve mě doslova slyšel jak škemrají ať nedávám další dávku,po večerech mi uplně hlodali v hlavě,vrzali a šelestili,myslel jsem si že se z toho zbláznim,že mám nějaký halucinace nebo schizofrenii,fakt hnus.Po týdnu to přestalo a bylo to naposled co jsem do sebe mms nalil.Mám ho furt doma ale nemám potřebu si ho dávat a to ani preventivně.Když už mi něco je tak do sebe za den nasoukám 50 gramů vit. C a natáhnu se k televizi nebo knížce a nechám svou imunitu pěkně v klidu pracovat.
Dva doktory mám v rodině a nikdo mi nic nevysvětlil. To já dnes už vím, že půsty na candidu nezabírají, ale v té době jsem netušil, že něco jako candida existuje, tak jsem dělal, co jsem mohl. Vůle byla, know-how-no. Bonus je, že vypadám o cca 7 let mladší něž jsem..což ale v případě neustálého nedostatku energie je jen chabá útěcha.
Ad dochtoři - uvažuju, že nasadim i léky a dám kvasinám pár pořádnejch bouchanců - abych právě využil, co můžu od pojišťovny.
Ad ta lichořeřišnice - no, zas jí nasazuju - já (mé kvasinkové já) k ní mělo slušný odpor, ale neměl bych mu vyhovovat, že? Kolik jste toho bral? Já mám stanovené 1 x vrchovatou čl 3 x denně.
Ještě k tomu MMSku - takže myslíte, že vám to martyrium s MMSkem pomohlo, když ty stavy pak odešly? Odešly tedy ještě za užívání a pak jste měl pocit, že to vyřešilo, co vyřešit mohlo a dost?
Btw. já když jím lichořeřišnici tak mám VELMI podobné pocity jako po požití MMS2.
Ještě Vševědovi: Když se mi rozjedou kvasiny, bolí mě v krku, mám angínu. Ale tu po MMS nemám. Na druhou stranu se mi spustila rýma.