Dobrý den, tak ze soboty na neděli jsem provedl pátou OJ s měsíční přestávkou. Měsíc proto, že se mám ještě nějaká povinnosti a potřeboval jsem je splnit a o tom víkendu se mi OJ nehodila. A ještě jsem měl jeden důvod - předtuchu, že tato OJ bude velká a bude mi zle a předtucha byla správná, vylezlo ze mě bordelu a zle mi taky bylo.
Čtvrtek jsem měl skoro jen na ovoci, urinoterapie na večeři jsem měl bohužel normální jídlo. Pátek byl pouze ovoce a snědl jsem toho opravdu hodně přehodně a divil jsem se, že mi už ovoce nelezlo nosem, očima a ušima. Celkem ku 5 kilům ovoce - kilo jablek, ananas, třešně a ještě, tuším, banány a ráno 1 l šťávy z mrkvičky. Mňam. Plus jsem přidal šťávu z lucerky. V sobotu jsem dojedl jablka a pustil se ještě na třešně. Pak jsem pil na hlad spoustu vody a ještě lucerku. (Nikomu nedoporučuji tuto očistu v době nějaké oslavy, i když u mě měla očista PŘEDNOST.) V osm jsem dal první epsomku, v deset druhou. K jedenácté šťávu z citronu a olivového oleje - míň než obvykle. Do hodiny mě bylo tak mizerně, že jsem se musel držet všeho kolem sebe, abych sebou nepraštil k zemi. V neděli jsem vstával v sedm, později než obvykle a bylo mi hroooooozně
. Na epsomku jsem skoro zapomněl a dal jsem ji až kolem deváté, druhou dávku před polednem a ještě jsem dopíjel chlorid hořečnatý, abych vyvolal průjem. Odpoledne ze mě šla černá voda a spousta vláknitýho sajrajtu - nevím, co to bylo. Voda byla zpěněná a plavalo to na hladině. Kolem šesté jako bonus čtyři kamínky - dva 1,5 cm a dva dvoucentimetrové uvnitř zelené a na povrchu zeleno-žluté.
Kuknu se na tu kašičku z ostropestřce a vyzkouším. Po hořké chuti se můžu momentálně utlouct, ať je to hořký salát nebo endivie. Ostropestřec nebude problém.