fdh píše:
co doporučujete při nachlazení či chřipce, rýmě, aby se ji člověk co nejdříve zbavil
Ze vraj ucinne je MMS. Takisto pomaha brat megadavky vitaminu C a zinok. Vitamin C a MMS nebrat sucasne, iba jedno z toho. Menej ucinne je koloidne striebro, no najucinnejsie je prave na krcne infekcie, cize ak ho niekto pouziva, idealne prave v tomto pripade.
Najucinejsia je vsak prevencia, to vie kazdy. Dosiahnut acidobazicku rovnovahu v tele a posilovat imunitny system zdravou stravou, pozitivnym myslenim, cvicenim a otuzovanim.
Ja osobne mam velmi dobre skusenosti pocas prechladnutia co najskor prestat jest a prejst bud na hladovku o vode, alebo pit iba ovocne/zeleninove stavy. Pokial to nieje mozne tak aspon ostat na surovej zelenine a ovoci cely den. A zalahnut co najskor, vypotit sa.
Takisto musim spomenut, ze urinoterapia je velmi ucinna na akykolvek zapal v krku ci nose. Kloktat vlastnu moc, alebo aj pit. U mna je najucinejsia hladovka, spojena s pitim vlastnej moci, lezat a potit sa. Ak toto nasadim dostatocne skoro, teda ked zacinam pocitovat priznaky choroby, choroba nestihne prepuknut, behom par hodin prechadza, a pocas noci vypotim zvysok. Rano som fit, alebo sa citim, ako kedysi, ked som po par bolestnych dnoch prekonal prechladnutie. V kazdom pripade, choroba uz neprepukne.
Mozno Jarda bude mat este viac figlov.